Dagens hotte navne

Bor man i byen Telluride i Colerado, og får man lyst til at tage en tur i den lokale biograf, er der grund til at håbe, at Tom Cruise og hustruen Katie Holmes ikke har fået den samme ide.

Tom Cruise, der ejer en ejendom i byen, ønsker at disponere over biografen præcis, når han ønsker det uden at skulle dele sal med andre mennesker, hvilket han gladelig betaler 1.000 dollars for om dagen. Derfor må byens andre indbyggere nu tage udenbys for at se film på det store lærred, og det er ikke ligefrem med til at gøre stjernen mere populær. »Dette her er specielt vanvittigt, fordi Cruise jo kan få fat i hvilken som helst film og se den i fred derhjemme,« siger rasende borger ifølge bt.dk.

Heather Graham er mest kendt fra komedier som »Austin Powers: The spy who shagged me« og »Lost in space«. Men hendes gennembrud i den pornoportrætterende »Boogie Nights« fra 1997 volder hende stadig problemer. Åbenbart har hendes familie nægtet at tale med hende lige siden. »Mine forældre er meget religiøse og ønskede ikke engang at høre, hvorfor jeg havde sagt ja til rollen. Det ville være dejligt, hvis min familie kunne elske mig som den, jeg er,« udtaler Heather ifølge TV 2 Gossip. At filmen »The Guru« fra 2002 handlede om noget lignende, har næppe gjort sagen bedre.

Prinsesse Märtha Louise er en repræsentant fra helvede. Det mener præsten Jan Hanvold i hvert fald. I et TV-program forleden langede han hårdt ud efter den norske prinsesses interesse for engle og det overnaturlige i almindelighed. »Gennem hestene lærte jeg at kommunikere med dyr på et dybere niveau,« udtalte hun for nylig »og det var mens jeg arbejde med hestene, at jeg kom i kontakt med englene.« Præsten ser derimod den unge dame som offer for »djævle og dæmoner«.