Dagens hotte navne

Indbyggerne i den tyske by Loepten tæt ved Berlin kunne forleden opleve veterankampfly med hagekors flyve hen over himlen. I Tyskland er der ellers forbud mod at vise nazi-symboler offentligt, men siden det var i forbindelse med optagelserne af filmen »Valkyrie« med Tom Cruise i hovedrollen, var der blevet gjort en undtagelse.

Tom Cruise har ikke været speciel populær til rollen som nazisten Claus Schenk Graf von Stauffenberg, der blev henrettet efter et mislykket forsøg på at dræbe Adolf Hitler i 1944. Det skyldes ikke mindst Cruises tilknytning til Scientology, og både militæret og von Stauffenbergs familie har højlydt kritiseret valget.

Sylvester Stallones tidligere hustru danske Gitte Nielsen er på opfordring fra familien tjekket ind på en afvænningsklinik i Hollywood for at få bugt med et eskalerende alkoholmisbrug. Familien gik sammen for at presse Gitte til at søge professionel hjælp til at klare problemet, der angiveligt har stået på i flere år. »Der skulle et ultimatum til, og det lød, at enten søgte hun hjælp, eller også var det slut med støtten fra de nærmeste,« siger en anonym kilder ifølge tv2.dk

Den amerikanske TV-serie »Ugly Betty«, der har taget verden med storm, er blevet nomineret til intet mindre end 11 Emmy-statuetter. Blandt andet har virkelighedens Ugly Betty, America Ferrera (billedet), chancen for at løbe med prisen som bedste skuespillerinde, hvor hun er oppe imod rutinerede kræfter som Felicity Huffman, Julia Louis-Dreyfus, Tina Fey og Mary-Louise Parker. I kategorien som bedste dramaserie er hverken »Desperate Housewives«, »Lost« eller »24 timer« at finde. Det er til gengæld den anmelderroste »Sopranos«, og seriens hovedperson James Gandolfini er ligeledes nomineret som bedste skuespiller.