Dagens hotte navne

I sidste uge blev kosmetikfirmaet L'Oréal dømt for racisme ved en fransk domstol for kun at hyre hvide modeller i reklamerne for Garnier-shampoo.

L'Oréal fik en bøde på 30.000 euro, og en ledende medarbejder blev idømt tre måneders betinget fængsel. Men det er åbenbart ikke nok for Commission for Racial Equality i Storbritannien, der også mener, at skuespiller Kate Winslet og kollegaen Clive Owen bør opsige ethvert samarbejde med L'Oréal, som de har reklameaftaler med. »Vi må bede dem overveje, om de vil sættes i forbindelse med denne organisation, eller om de vil tage afstand fra racisme, for så er muligheden der,« siger en talsmand ifølge bt.dk.

For 29 millioner kroner var 500 bankfolk torsdag vidne til en eksklusiv privatkoncert med Rolling Stones. Da bandet, der er ved at afslutte sin to år lange turné, alligevel var i Spanien kunne de for 29 millioner godt overskue at give en ekstra koncert. Det foregik på Museu Nacional dArt de Catalunya i Barcelona og var arrangeret af Deutsche Bank, og fra scenen havde Mick Jagger kun denne flabede kommentar til overs for forsamlingen: »Tak fordi I ville se os. Det bedste ved det hele er, at I betaler os ud af jeres bonus,« sagde han ifølge TV 2.dk

Talkshowdronningen Oprah Winfrey har valgt side i den amerikanske præsidentkamp og arrangerer den ottende september en kæmpe indsamlingsfest i sit hjem i Santa Barbara til fordel for demokraten Barrack Obama. Uden penge på lommen er vejen til Det Hvide Hus som bekendt lang, men Obama er med 58 millioner dollar godt på vej og nyder også opbakning fra de to DreamWorks-direktører David Geffen og Jeffrey Katzenberg.