Dagens hotte navne

Britney Spears besøgte i fredags en dyrehandel i Los Angeles og forlod den i løbet af få minutter med en Yorkshire-terrierhvalp til 3.000 dollars under armen.

Det har fået en af USA største dyreværnsforeninger - The Humane Society of the United States - til at kritisere popstjernen.

»At anskaffe en hund er en stor ting, som man ikke bør tage så let på,« udtaler Humane Societys talskvinde Stephanie Shain ifølge TV2-gossip. Foreningen anbefaler altid folk at samarbejde med en anset avler, fordi hovedparten af de hvalpe, der sælges hos dyrehandlerne, kommer fra hvalpefabrikker, hvor det udelukkende går ud på at producere så mange hvalpe som muligt. »Frøken Spears viser et rigtig skidt eksempel,« lyder det videre fra Stephanie Shain.

Hendes debutplade fik en kølig modtagelse af anmelderne, hvoraf flere beskyldte hende for slet ikke at kunne synge. Alligevel gik den direkte ind på en sjetteplads på Billboard-listen og solgte flere end 600.000 eksemplarer. Nu arbejder Hotelarvingen på sit næste album, og som noget helt nyt har hun denne gang tænkt sig at lære at synge. Hun er begyndt at tage sangundervisning og har endnu engang startet et samarbejde med stjerneproduceren Scott Storch, der også hjalp hende med den første plade.

»Jeg arbejder allerede på min nye plade. Jeg har været til møde med Storch, og vi har arbejdet sammen,« udtaler Paris Hilton ifølge Ekstra Bladet.