Dagens hotte navne

Michael Richards, eller bedre kendt som Kramer fra komedieserien Seinfeld, har forladt Hollywood til fordel for Cambodia, hvor han er taget på en såkaldt åndelig ferie for at finde sig selv og rette op på sin skrantende karriere.

Komikeren kom i kraftigt modvind sidste år, efter han på en comedyklub i Hollywood fyrede en række rascistiske bemærkninger af, og den offentlige henrettelse fik ifølge Los Angeles Times ham til helt at miste sin sans for humor. Om han kan finde den i et af Cambodias mange templer, som han har planer om at rejse rundt til, må tiden vise.

Det er gået lodret opad for salget af tegneserien »Tin Tin i Congo«, efter at en statslig kommision i England har dømt albummet racistisk og indholdet krænkende. Siden da er salget ifølge The Daily Telegraph steget med mere end 3.800 procent og ligger nu på ottende pladsen på listen over de mest solgte bøger på internetboghandelen Amazon. Den belgiske tegner Hergé har selv undskyldt for albummet, der blandt andet betegner de »vilde indfødte« som aber, der taler som idioter, men det har åbenbar ikke skræmt kunderne væk tværtimod.

Den omvandrende skandale Liz Hurley er i forbindelse med lanceringen af sin nye strandkollektion kommet på den fikse ide at klæde sin fem-årige søn Damien ud i pink bikini og store solbriller. PR-stuntet vakte så stor forargelse i offentligheden, at Liz Hurley nu har valgt at fjerne billedet fra sin hjemmeside, men det er dog stadig muligt at se sønnen i leopardplettet badekåbe og en hvid tunika.