Dagens hotte navne

Det er åbenbart i filmproducenten Vibeke Windeløvs køkken, at det kan betale sig at være en flue på væggen.

Det var i hvert fald i boligen i Amaliegade, at Metallicas Lars Ulrich og skuespiller Connie Nielsen, der netop har fået et barn sammen, mødte hinanden over en anretning confit de canard, fortæller Vibeke Windeløv til månedsbladet Ud & Se. »Vi havde været på bar, og folk blev ved med at komme hen til Lars for at få autografer. Det kan godt være lidt anstrengende. Så vi gik her hjem. De sad ved bordet, og da de gik, fniste de lidt,« siger Vibeke Windeløv. Af andre stjerner, som har gæstet Windeløvs køkken ud på de små timer, kan blandt andet nævnes Bono, Sean Penn og Lauren Bacall.

Sidste søndag blev to fans forbrændt ved en Beyoncé Knowles-koncert i St. Louis, da de blev ramt af fyrværkeri på afveje. Men uheldet er vendt for de to, for gavmilde Beyoncé har besluttet at gøre det godt igen med VIP-billetter til en ny koncert og et privat møde med superstjernen selv, hvor de to fans vil blive modtaget som venner af huset. Efter koncerten tog Beyoncé med de forbrændte fans på hospitalet, og de kan nu se frem til at se deres idol igen, skriver tv2.dk.

Er rock-gruppen The Police overtroiske? Det er oplagt at tro, efter at trioen aflyste en unplugged-koncert, som de skulle have indspillet for MTV i Miama i fredags på datoen den 13. Der er ikke givet en officiel forklaring på aflysningen, ligesom der heller ikke er fastsat en ny dato. Efter genforeningen af The Police har gruppen toppet billetsalget i USA og givet de fleste konkurrenter baghjul.