Dagens hotte navne

Den australske instruktør og skuespiller Mel Gibson har sat sin villa til salg.

Prisen er 39.5 millioner dollar, men så får man også 28 værelser, en biograf, 12 badeværelser og mere end 75 tønder land med i købet. Ifølge The New York Post er landstedet indrettet med stor kærlighed for historisk design. Hallen ligner skibet i en kirke, mens der går æsler, kyllinger og grise rundt omkring poolen, tennisbanen og de to tilhørende gæstehuse. Desuden er der et kæmpe sikkerhedshegn ind til naboen, der bor et par kilometer væk. Hun hedder i øvrigt Diana Ross.

At være amerikansk skønhedsdronning er et fuldtidsjob med store moralske forpligtigelser og derfor var den nykronede Miss New Jersey meget tæt på at miste sit trofæ, da to gamle billeder pludselig dukkede op. Fotografierne, der stammer fra hendes college-periode, viser en påklædt Amy Polumbo med meget spredte ben. På et andet billede, hvor Polumbo bærer en sweater, bider kæresten i hendes brystvorte. Motiverne var lige ved at blive for meget for familien Amerika, der fik sagen op ved det officielle »Miss New Jersey-råd«, der dog besluttede at lade Polumbo beholde kronen og retten til at rejse det halve rige rundt bredt smilende.

Den tyske instruktør Mark Gubb vil genopføre drabet på den østtyske teenager, Peter Fechter, der blev skudt af DDR-vagter, da han forsøgte at flygte over Berlin Muren i august 1962. På 45-års dagen, den 18. august, skal otte skuespillere mødes ved en rekonstruktion af muren for at lave det, som Gubb kalder en sammensmeltning af kunst og teater. »Det har altid stået for mig som en særlig tragisk historie. Det vil være hårdt at se på, men jeg forsøger ikke at hidse folk op.« Det er endnu hemmeligt, hvor stykket bliver opført.

Efter tre roller som gravid (og en hel del roller, som damen ingen ønsker at gøre gravid) venter den 34-årige skuespillerinde Toni Collette nu sit første barn. Faderen er musikeren og Collettes faste partner Dave Galafassi.