Dagens hotte navne

I månedsvis undrede den amerikanske studine Shira Barlow sig over de mange mærkelige opkald, hun fik på sin mobiltelefon.

Især sent om natten ringede folk, der virkede meget overraskede over at få fat i Barlow. Nu viser det sig, at hun ved en fejl havde fået Paris Hiltons gamle telefonnummer. Kort efter en våd bytur, hvor Shira Barlow tabte sin telefon i toilettet, havde hendes mobilselskab udskiftet områdekoden. Herefter begyndte de første beskeder at dukke op. »Hvor er festen?«, blev Shira spurgt den 17. februar, hvor den kendte hotelarving har fødselsdag. Og senere, da Paris Hilton kom i fængsel for spritkørsel, strømmede det ind med kondolence-beskeder. Shira Barlow modstod tilsyneladende fristelsen til at tage imod de mange festinvitationer, men hun svarede en del af kondolencerne med et »thanks so much«. Bare for at være flink mod den kendte blondine, der nu har fået sit telefonnummer igen.

Først havde nordmændene problemer med »Terkel i knibe«, nu ser de rødt over den nye Harry Potter-film. Ifølge det norske medietilsyn kan »Harry Potter og Fønixordenen« virke angstprovokerende på mindreårige, og derfor bør man gøre den uegnet for børn under 13 år. Det skriver Ritzau. »Harry Potter er blevet voksen, og det er ikke længere så let for børn at identificere sig med ham. Han fremstår også mere dyster i denne film. Det kan være urovækkende for unge seere,« siger filmsagkyndig i medietilsynet, Barbo Hardersen. »Harry Potter og Fønixordenen«, deler i øvrigt de amerikanske anmeldere. Mens filmtidsskriftet Screen International er positivt, mener anmelderen på Variety, at filmen udelader alt for meget fra bogen. »En del ting, som sker i klassen, er strøget, og fornemmelsen af, at skoleåret flyver af sted, gør filmen til en flad fornemmelse«, skriver Variety.