Dagens hotte navne

Supermodellen Kate Moss er igen ved at være ude i kulden hos de store modefirmaer.

Denne gang skyldes det ikke en narko-skandale som for to år siden, hvor hun efter en heftig nedtur hurtigt fik karrieren på ret kurs igen. Det er derimod Kates figur, der nu får mærker som Burberry og Agent Provocateur til at give hende sparket. »Hun er simpelthen blevet for tynd,« siger en ven til engelske The Sun, hvilket betyder, at spinkle Moss mister kontrakter til syv og 14 millioner kroner.

Det populære BBC-program Top Gear beskyldes af miljøforkæmpere for at ødelægge nogle af verdens sidste uberørte naturområder. Det sker efter, at værten Jeremy Clarkson og resten af TV-holdet har drønet rundt i Makgadikgadi saltsletterne i Botswana med tre biler, og ifølge miljøorganisationer står de bag vedvarende ødelæggelser på sletterne. Men hvad de er endnu mere bange for, er, at andre vil følge trop og selv tage til Botswana og køre rundt på sletterne. »Det, der bekymrer mig, er, at seerne vil komme herop. Så kommer Tom, Dick og Harry med deres biler og det vil fuldstændig ødelægge stedet, siger David Dugmore, der er guide ved de enorme saltsletter ifølge BT.dk.

Musikmogulen Timbaland, der netop har produceret et nummer for danske Nephew, er klar til at kaste håndklædet i ringen. Han mener, musik hurtigt bliver forslidt, og at han er for innovativ til denne verden. »Jeg har ikke brug for at gøre noget for pengenes skyld. Jeg er bare glad for at have et arbejde. Men musik er kedeligt lige nu. Jeg vil smide kronen og overrække den til en af de nye producere under mig. De vil aldrig kunne være mig der findes kun én Timbaland men der er en bestemt lyd, jeg forsøger at lære fra mig,« siger han ifølge TV2.dk.