Dagens hotte navne

Der er vel ikke noget at sige til, at kvinder finder Daniel Radcliffe fortryllende, for han spiller jo en kvik ung troldmand og kan herhjemme opleves fra på fredag i »Harry Potter og Fønixordenen«.

Indtil da kan vi af al magt forsøge at glemme, at Daniel Radcliffe ifølge TV2 Vip ikke har det mindste mod såkaldte éngangsknald med kvindelige fans. »Det er ikke et problem, at piger gerne vil være sammen med mig, bare fordi jeg er kendt. Jeg er 17 år. Jeg er ligeglad,« udtaler den frække skælm og tilføjer, at han bare ikke vil have, at pigerne kalder ham Harry midt i det hele.

Den 35-årige amerikanske rapper Snoop Dogg kan ikke få lov til at rejse ind i Australien, hvor myndighederne ikke vil give ham visum med henvisning til hans gentagne konflikter med politiet i USA. Tilsyneladende er Dogg dog et storsindet menneske, for han optræder alligevel som blikfang i en kampagne for MTV Australia og roser oven i købet landet til skyerne den, der ler sidst, ler som bekendt bedst.

På BLITZ-redaktionen er vi forvirrede, for vi kender ikke en film med titlen »Sin City 2« og læser alligevel i det norske Filmmagasinet, at »Sin City 3« nu er på vej. Forklaringen viser sig at være ganske enkel film nummer to om den syndefulde by får premiere i september med bl.a. Clive Owen, Jessica Alba og Antonio Banderas på rollelisten, og nu er instruktøren Robert Rodriguez sammen med tegneserieskaberen Frank Miller så gået i gang med at forberede »Sin City 3«, der forventes at få premiere i 2008. Rygterne siger, at Johnny Depp skal medvirke i den, og det håber vi er sandt.