Dagens hotte navne

Skal man tro ugebladet Kig Ind, er skuespilleren Brad Pitt en heldig mand. Bladet har nemlig kåret hans kone, den 32-årige Angelina Jolie, til verdens mest sexede kvinde.

Hun ligger dermed øverst på en hitliste bestående af (fra anden- til tiendepladsen) 30-årige Shakira, 22-årige Keira Knightley, 22-årige Scarlett Johansson, 25-årige Beyoncée, 25-årige Jessica Biel, 30-årige Reese Witherspoon, 34-årige Cameron Diaz, 38-årige Jennifer Lopez (godt gået, du gamle!) og 33-årige Victoria Beckham. På BLITZ-redaktionen studser vi umiddelbart over, at Paris Hilton ikke figurerer på listen, men finder det ved nærmere eftertanke rimeligt nok.

En domstol i Polen har sendt en sidste advarsel til 64 rebelske nonner, som siden 2005 har holdt deres kloster besat i protest mod Vatikanets beslutning om at afskedige deres priorinde. Nonnerne har påægte BZ-manér kastet sten efter nærgående journalister og totalt ignoreret, at de er blevet udstødt af deres orden, Bethany-søstrene. Oven i købet har en suspenderet franciskanermunk også slået sig ned i det besatte kloster, og det er, som TV2 Vip fromt konstaterer, »vist ikke helt efter bogen«.

Vi vender lige tilbage til førnævnte Victoria Beckham, der som bekendt er gift med boldvirtuosen David Beckham og står foran et comeback med sin gamle gruppe Spice Girls. Det nye er, at Victoria hidtil har nydt en cigaret i ny og næ og helst i al hemmelighed, men nu skal det ifølge B.T. være slut. Fru Beckham vil holde op med at ryge for at komme i Spice-topform, og det siges hendes godmodige gemal at være glad for