Dagens hotte navne

Instruktøren Ridley Scott og skuespilleren Russell Crowe går tydeligvis godt i spænd sammen.

Først skaffede Scott en Oscar-statuette til Crowe takket være hovedrollen i det barske historiske epos »Gladiator«, derefter demonstrerede de to herrer en blødere side med den romantiske »A Good Year«, og nu vil de arbejde sammen for tredje gange, idet Russell Crowe skal spille en politimand i Ridley Scotts kommende »American Gangster«, fortæller det norske Filmmagasinet. Den nye film foregår i 1970erne og har Denzel Washington i skurkerollen som en bandit, der smugler heroin ind i USA skjult i hjemvendende Vietnam-veteraners bagage.

Måske troede nogen, at der i disse dage umuligt kan være mere nyt at fortælle om den tidligere straffefange Paris Hilton, men selvfølgelig er der det. I forbindelse med hendes meget omtalte TV-interview med Larry King lavede CNN en seerafstemning om, hvorvidt den blonde luksusdulles fængselsdom var for hård eller ej, og det mente 63 procent af seerne ikke, at den var helt modsat Hilton selv, som synes, at hun er blevet dybt uretfærdigt behandlet.

En anden amerikansk blondine, skuespillerinden Jessica Simpson, er ikke så populær i Hollywood for øjeblikket. Daily News rapporterer, at premieren på hendes nye film »Blonde Ambition« foreløbig er blevet udsat to gange, fordi filmen er ganske jammerlig ifølge en velinformeret kilde var »Jessica ikke særlig fokuseret under optagelserne, men kludrede tit i det med sine replikker. Hun havde hele tiden sin hund med sig, og hun snakkede konstant i telefon med sin kæreste.« Det kunne Paris Hilton ikke have gjort ret meget bedre...