Dagens hotte navne!

New Yorks berømte natklub »The Copacabana« må endnu engang holde flyttedag, skriver CNN. Klubben, der første gang så nattens lys i 1941, var kendt som stedet, hvor Frank Sinatra hang ud med datidens jetset.

Bystyret har kondemneret natklubbens nuværende lokaliteter i 34. gade, fordi undergrundsbanen skal forlænges. »The Copacabana«s nuværende ejer, John Juliano, skal være ude inden 1. juli. Den engang så verdensberømte natklub har ført en omtumlet tilværelse. Lige fra det fashionable East Side til West Sides discokvarter og til dagens hip-hop og salsa-klub. Gennem tiderne har klubben også været brugt i film som »Raging Bull«, »Goodfellas« og »Tootsie«- sidstnævnte med Dustin Hoffman i rollen som transvestit.

Nicole Kidman måtte forleden morgen en tur på hospitalet, da en Jaguar, som hun sad i, forulykkede på filmsettet under indspilningen af science fiction thrilleren »The Invasion«, oplyser politiet til CNN. Den 39-årige Kidman blev undersøgt for eventuelle skader på Cedars-Sinai hospitalet, men blev kort efter udskrevet. Ingen andre skuespillere var indblandet i bilulykken, oplyser filmselskabet »Warner Bros« i en pressemeddelelse, hvoraf det også fremgår, at den Oscar-belønnede stjerne bar sikkerhedssele, og at hun i øvrigt genoptog filmarbejdet senere på dagen i uskadt tilstand.

Så meget for Gud og fædrelandet, i hvert fald hvis man havner foran en flyvisning af den Oscar-nominerede film »The Wueen« med den britiske skuespiller Helen Mirren. Ordet »Gud« er ved en fejltagelse blevet slettet overalt, hvor det optræder i filmen. Selv i disse politisk korrekte tider indrømmer det lokale flyselskab i Californien, at der var tale om en fejl fra en overivrig og uerfaren medarbejders side. Ifølge reglerne er det kun, hvis ordet »Gud« optræder i en blasfemisk sammenhæng, at det skal slettes, skriver CNN.