Dagens hotte navne

Et dame-kys og en tur til næsedoktoren. Det er det seneste nye fra tidligere Friends-stjerne Jennifer Aniston, skriver USA Today.

Det er i en ny TV-serie med titlen »Dirt« om amerikanske tabloid-aviser (altså ikke den pæne slags som undertegnede organ), at Aniston spiller en lesbisk avisredaktør og bitter ærkerival til en anden redaktør spillet af Courtney Cox, som hun deler et kys med i serien. Dagen efter optagelsen af kysset smuttede Aniston til næsekirurgen for at få rettet en lille fejl, der var opstået ved en tidligere operation på Anistons gynter.

Den svenske hjemmeside TV4.se har en såkaldt »nøgen-chok!«-artikel, hvor de fortæller om seks kvindelige stjerners forhold til nøgenhed. Chokket læger sig dog hurtigt, når det viser sig, at afsløringerne nogenlunde er på linje med følgende ordlyd: »Når jeg træder ud af brusebadet, går der indimellem flere minutter, før jeg en badekåbe på.« Man ser det for sig - hvis man gider. Dog løfter man et enkelt øjenbryn ved at læse om Drew Barrymore, der fortæller, at hun kører gennem Irlands øde landområder og støder på en kornmark. » Og så smider jeg alt tøjet og løber gennem kornet,« siger naturbarnet.

Ammundsen slog Scott i kapløbet om først at nå Sydpolen. Nu er en gruppe britiske og canadiske eventyrere, der kalder sig Teamn2i, blevet overhalet af en anden meget overraskende sydpolsfarer. Det var gruppens mål at nå den såkaldte Pole of Inaccessibility, som er det punkt på sydpolskontinentet, der ligger længst fra noget vand, men allerede seks kilometer fra målet kunne de se, at andre havde nået målet før dem. Det viste sig, at en gruppe sovjetiske sydpolsfarere havde nået det fjerne punkt allerede i 1958, hvor de havde bygget en mindre hytte. Og ikke nok med det. De havde også rejst en statue af kommunismens fader Vladimir Lenin, og den gyldne plasticstatue trives i bedste velgående trods knap 48 års streng frost. »Det var surreelt at slå vores telt op under Lenins strenge blik,« skriver Teamn2i på deres hjemmeside.