Dagens hotte navne

Efter den dobbelte triumf med Golden Globe hyldest for både filmen »The Queen« og TV-serien »Elizabeth I« siger den uforlignelige Helen Mirren nu til avisen New York Daily News, at Globe-statuetten er et ganske glimrende håndvåben.

Foto: Gilbert Flores Fold sammen
Læs mere

»Man kan bruge den til alle mulige nyttige ting, for eksempel hvis man kommer i skænderi med sin ægtemand, og så vil I højst sandsynligt få mig at se i håndjern,« spøger den 61-årige Mirren, der også regnes for favorit til at vinde en kommende Oscar-statuette - formentlig et endnu mere hårdtslående håndvåben.

Endnu har den 62-årige sangerinde Diana Ross ikke set filmen »Dreamgirls«, der forleden blev hædret med en Golden Globe, og som handler om en sangtrio, der minder slående om The Supremes, der jo havde Diana Ross som forsangerinde og stjerne - i filmen spillet af den underskønne Beyoncé Knowles. Som gæst hos TV-værten David Letterman bemærkede Diana Ross med et smil: »Jeg har hørt en masse om den film, og jeg har da også tænkt mig at se den. Sammen med min sagfører.«

Man kan beklage det eller lade være, men et faktum er det, at den yppige Angelina Jolie alligevel ikke kommer til at medvirke i Robert Rodriguez' uden tvivl både makabre og voldsomt kulørte kommende film »Sin City 2«. Hun har simpelt hen ikke tid og erstattes derfor af den knap så yppige (men søde) englænder Rachel Weisz fra Mumien«-filmene, mens vi blandt gengangere fra den første »Sin City« vil finde Cliwe Owen, Jessica Alba og Mickey Rourke. Kedelig bliver den nye film garanteret ikke.