Dagens hotte navne

Den 27-årige sangerinde Pink er ifølge den engelske avis The Sun fuldstændig utrøstelig, efter at hendes bulldog Elvis druknede i hendes swimmingpool.

Foto: Mario Anzuoni Fold sammen
Læs mere

Pink er gift med racerkøreren Carey Hart, men var tilsyneladende næsten lige så glad for hunden, som hun fik i gave af veninden Lisa Marie Presley, datter af den afdøde sanger, som den nu ligeledes hedenfarne bulldog var opkaldt efter.

Heldigvis kan en hund også være nyttig, og det erfarede den mexicanske fødte stjerne Salma Hayek, da hendes hund Diva bogstaveligt talt reddede hendes liv. Den ellers så dynamiske Hayek fortæller til US Weekly, at hun havde lagt sig til at hvile med en hovedpine og var faldet i søvn, da Diva vækkede hende ved at rykke i hendes ærme på et tidspunkt, hvor en utæt gasledning var ved at forgifte huset. Dermed får vi heldigvis stadig Salma Hayek at se som alkoholiseret stripper i den kommende film »Keep Coming Back«.

Ak ak, Britney Spears' invitation til det umådeligt fornemme Wien Opera Bal er blevet trukket tilbage, og det skyldes - Blitz-redaktionen elsker selv denne nyhed - at hun er blevet uvenner med sin tidligere hjerteveninde Paris Hilton, der er inviteret med til festen i Wien af den rige forretningsmand Richard Lugner og hans kone Christina. Det vides ikke, hvorfor de to koket kvidrende superduller Spears og Hilton pludselig ikke kan lide hinanden mere, men det står fast, at der ikke er plads til dem begge ved det ødsle østrigske burgøjserbal, som Paris Hilton angiveligt får en million dollar for at deltage i. Hun trænger også sådan til pengene, den stakkel.