Dagens hotte navne

Den kloge Cate Blanchett havde hentet sit fodtøj i forvejen, men andre stjerner var ret desperate, da en varevogn fyldt med sko på vej til uddelingen af Golden Globe-priserne i mandags i Beverly Hills blev udsat for indbrud, og 120 par sko til en værdi af 50.000 dollar blev stjålet. Skoene

var af firmaet Taryn Rose stillet til rådighed for de skuespillerinder, der deltog i den glamourøse Globe-fest, og flere af dem var tæt på at måtte optræde på bare fødder, men klarede sig på en eller anden måde alligevel. Især de to englændere Sienna Miller og Helen Mirren så ifølge BANG Showbiz strålende ud, også på fødderne.

Den amerikanske skuespillerinde Lindsay Lohan er bare 20 år gammel, men gik sidste år til møder hos Anonyme Alkoholikere og er nu flyttet ind på en afvænningsklinik efter en større druktur, der endte med, at hun blev fundet bevidstløs i en korridor på Beverly Wilshire Hotel i Los Angeles. Lindsay Lohan har taget ophold på the Wonderland Center, der på sin website beskriver sig som »leveringsdygtig i første klasses mad og sikre omgivelser på et privat område med to svømmebassiner«. Ærgerligt, at man skal have et alkohol- eller narkotikaproblem for at kunne nyde alle disse herligheder.

Den omstridte supermodel Kate Moss blev forleden 33 år og fejrede i London fødselsdagen med en fest, der begyndte i hendes hjem i kvarteret Primrose Hill, fortsatte påøstersbaren Scott's i Mayfair, udviklede sig videre på Donmar Warehouse, hvor Kate Moss sammen med kæresten Pete Doherty så forestillingen »Don Juan i Soho«, kulminerede på det fornemme Dorchester Hotels China Tang restaurant og endte med at vare 24 timer og koste over 5.000 pund. Fornøjelserne vil dog næppe ruinere Kate Moss, idet hun angiveligt overlod det til ejeren af China Tang, der pudsigt nok hedder David Tang, at betale hendes regning på 2.400 pund.