Dagens hotte navne.

Cheryl Cole er gift med den engelske landsholdsspiller Ashley Cole, som får over en million kr. i russiske penge for at spille venstre back for London-klubben Chelsea.

Cheryl Cole også med i noget musikalsk noget, der lyder navnet Girls Aloud, som man vist skal være under syv år for at forstå lyden af. Så Cheryl Cole er kendt, og det er det vigtigste i denne verden, for det giver adgang til medierne, som elsker at bekræfte genier som Cheryl Cole, der i sidste uge var ude i medierne med påstanden om, at hendes mand i hvert fald ikke er bøsse! Til filosofi-tidsskriftet OK!, hvor der rigtig er plads til at kloge sig og kommentere verdens vigtigheder.

Vi forsætter i filosofiens verden med endnu en brite. Det er kodak-kanaljen Naomi Cambell. Sidste år blev hun sur, fordi hun ikke kunne finde et par cowboybukser og kastede logisk nok derfor en mobiltelefon i hovedet på sin assistent Ana Scolavine - så kunne hun lære det. Ana fik ondt i skallen og måtte på sygehuset for at få syet fire sting. Selv fik jeg engang to i overlæben efter et cykelstyrt. Nuvel, filosofiprofessor Campbell Naomi blev meldt, og retten i NY dømte hende i går til fem dages samfundstjeneste, to dages anger management-terapi og til at betale sagens omkostninger.

I dag er det præcis et år siden, Berlingske Tidende kunne annoncere den store kulturnyhed: At man i Norge havde fundet Henrik Ibsens badekar (ikke Ibsom som i købmanden på Peter Bangs Vej, men som i »Et Dukkehjem« forstås). Badekarret havde såmænd stået på en bondegård i 80 år, hvor det havde samlet regnvand til bondemandens indendørs blomstervandinger. Voila! og hav en fortsat god dag.