Dagens hotte navne

Vi vidste, at han er en gammel gadesanger af Guds nåde, men nu fortæller Ekstra Bladet, at Kim Larsen også har været kriminel!

Foto: Scanpix Fold sammen
Læs mere

Ved premieren på Erik Clausens nye film, »Ledsaget udgang«, hvor Larsen var med som gæst, blev sangeren spurgt om han nogensinde havde lagt sig ud med loven. »Jeg har til tider været mere beruset på gader og stræder, end man må være. Jeg har også engang pisset på gaden. Så jeg er da havnet i kachotten et par enkelte gange, du ved. Og nu sidder jeg og ryger. Det må man snart heller ikke mere,« lød svaret fra Kim Larsen. En anden af Clausens gamle makkere, maleren og skuespilleren Leif Sylvester, fortalte avisen, at han på et tidspunkt sad en måned i brummen. Han ville ikke sige hvorfor, men »det var ikke for at køre på cykel uden lys,« forklarede han.

En glad Richard Gere var i denne uge i Indien for at dyrke sikker sex. Eller rettere, som TV2 Gossip beskriver det, for at fortælle de indiske prostituerede at de altid skal bruge kondomer. »Ingen kondomer, ingen sex. Ingen kondomer, ingen sex,« råbte skuespilleren, da han talte til de mange kvinder i Mumbai. Gere understregede sit budskab med en dans og et par uartige indiske sange. Endelig overrakte Richard Gere sammen med Bollywood-skuespillerinden Bipasha Basu en række priser til prostituerede, som har gjort en særlig indsats i AIDS-projekter. Inden den spektakulære sang og dans fra Pretty Woman-stjernen mødtes den 57-årige skuespiller med prostituerede, der arbejder med oplysning af deres kolleger. For fire år siden etablerede Gere Heroes Project, der informerer den almindelige befolkning om sikker sex. Ifølge FN er 5,7 mio. indere smittet med HIV eller har AIDS i udbrud.