Dagens hotte navne

Endelig får Meryl Streep lov til at gå Judy Garland og Julie Andrews i bedene, når hun skal være et trækplaster i en kommende filmversion af ABBA-musicalen »Mamma Mia«, skriver Reuter.

Foto: Jon Kopaloff Fold sammen
Læs mere

Musicalen, der senere på året vil blive opført i Forum i København, handler om en kvinde, der forsøger at finde ud af, hvem der er hendes biologiske far. Streep spiller kvindens mor , en kvinde med en »fortid«, der til sin datters bryllup møder tre af sine tidligere elskere. Musicalen indeholder 22 af ABBAs kendteste sange, heriblandt »Dancing Queen«»Take A Chance On Me«»The Winner Takes It All«. Streep har sunget i adskillige film før, men Mamma Mia er hendes første egentlige musical. Tidligere ABBA-medlemmer Benny Andersson og Björn Ulvaeus er medproducenter på filmen.

Den pensionerede designer Blackwell er en af de mest kendte smagsdommere, når det drejer sig om at rakke ned på stjernernes mængder af hæslige og kostbare klude. Men hvis man ser på Blackwells netop udsendte top-ti over de værst klædte, kan man næsten tro, at de har vundet den skamfulde førsteplads, fordi de har haft for lidt tøj på. Paris Hilton og Britney Spears, der deler toppen af listen, har begge i år optrådt i bar figur. Lindsay Lohan, der heller ikke går af vejen for en hurtig blotter, har tredjepladsen på listen, mens man på andenpladsen finder Prins Charles' hustru Camilla Parker-Bowles, som den noget bitchy Blackwell har døbt »Hertuginde Hest«.

Skuespiller Penelope Cruz griner af rygterne om hendes påståede forhold til kollega Salma Hayek. De to møer er bare gode venner, på trods af at de ved flere lejligheder har poseret for paparazzierne med deres hænder i fri flugt over hinandens kroppe. Det understregede Cruz over for TV-værten David Letterman, der fik forklaret, at parret er som søstre for hinanden, og at de deler den samme slags humor«.