Dagens hotte navne

Han behøver ikke ligefrem at arbejde, for der står rigeligt med penge på bankkontoen. Alligevel kaster fodboldspiller Peter Schmeichel sig nu ud på dybt vand og gør karriere på skærmen.

Den tidligere landsholdsmålmand skal nu være quiz-vært på TV3s nye satsning »1 mod 100«. Til Ekstra Bladet siger han: »Jeg glæder mig til at være vært på»1 mod 100«, for det er ikke hver dag, man får lov til at give millioner af kroner væk.« Programmet var en stor succes i de øvrige 11 lande, som har vist showet, og TV3 sender sin udgave til foråret.

Mariah Carey er som bekendt en fiks lille pakke, og nu kan man i marts nyde den amerikanske sangerinde på forsiden af mandebladet Playboy. Paradoksalt nok prøver hun selv at nedtone sit sexede image, og ifølge TV 2 Gossip udtaler hun: »Hvis jeg ser for sexet ud, er det ikke med vilje, hvis man filmer min krop fra en bestemt vinkel, ser den ud på en bestemt måde.« Desuden er hun så seriøs med sin sang, at hendes soveværelse næsten er en sauna med en luftfugtighed, der skulle være god for stemmebåndene.

Britney Spears og slyngveninden Paris Hilton er ikke til at komme ude om, når det gælder den daglige dosis sladder. Nu er de to berømte blondiner kommet øverst på listen over kvinder, der klædte sig værst i 2006. Det drejer sig om modekritiker og tidligere designer Mr. Blackwells årlige »Worst Dressed Woman List«, som han offentligør på 47. år. Med på listen lidt længere nede er også den tidligere model, skuespilleren Lindsay Lohan, og såmænd om ikke 57-årige Meryl Streep også er at finde på listen.