Dagens hotte navne

Det er åbenbart ikke noget problem at kombinere en hardcore stjernskuespillerkarriere med en stor børnefamilie.

Foto: Hector Mata, Scanpix Fold sammen
Læs mere

Man kan nok også betale sig fra meget, og det bliver sandsynligvis nødvendigt for Brad Pitt og Angelina Jolie. De har i forvejen tre børn, hvoraf de to er adopterede, men nu er der udsigt til flere kænguruer i pungen. Adspurgt svarede Pitt forleden, at han helt klart er interesseret i flere børn. »Vi skal nok give besked, når vi når så vidt,« var hans behjælpelige svar til pressen.

Hun var den første kvinde, der for alvor fik krammet på James Bond. Og man kan ikke fortænke 007 i at forelske sig i den smukke, intelligente bondbabe Eva Green. Nu er den 26-årige franske skuespiller nomineret til en Bafta - englændernes svar på en Oscar. Det gælder publikumsprisen »Rising Star Award«, der uddeles ved det britiske filmakademis prisfest den 11. februar. Eva Green er i skarp konkurrence med Ben Whishaw fra »Parfumen« og Cillian Murphy fra »The Wind That Shakes the Barley«.

Frank Sinatra, Marilyn Monroe, Renée Zellweger og Britney Spears er blot nogle af de over 2.000 stjerner, der er blevet foreviget på Hollywoods Walk of Fame med en stjerne i asfalten. Og nu har Hilary Swank også fået det fysiske bevis på sin berømthed. Den amerikanske skuespillerinde har fået to Oscars: I 2000 for bedste kvindelige hovedrolle i »Boys Don't Cry«, og i 2004 for rollen som Maggie i »Million Dollar Baby«.