Dagens hotte navne

Beyoncé Knowles har uforvarende sat gang i bryllupsrygterne - hun har nemlig købt en bryllupskjole, skriver TV 2 Gossip.

Sangerinden og skuespillerinden, der deler seng med rapperen Jay­Z, så en blå kjole af mærket Guy Laroche, magen til den skuespilleren Hilary Swank bar, da hun deltog i Oscar-uddelingen. Samtidig har Beyoncé og Jay­Z jagtet et nyt domicil. Parret har kigget på adskillige grunde i den Dominikanske Republik da de for nyligt rejste igennem dette samt besøgte Oscar de la Rentas »Casa de Campo«, som er et bevogtet samfund med privatstrande, fire private golfbaner, tre polomarker, tennisbaner og 20 svømmepøler. Der er med andre ord ingen grund til at kede sig der.

Skuespilleren Jennifer Aniston går Madonna i bedene og adopterer et lille barn. Ifølge Ekstra Bladet hænger beslutningen sammen med, at det ikke rigtig vil lykkes Aniston at kapre en fyr, der kan gøre hende gravid. Mændene vil allerhelst bare være 'venner' med 'Friends'-stjernen, og det bliver man jo ikke gravid af. Jennifer vil stadig gerne have sine egne biologiske børn på et tidspunkt, men lige nu er hun træt af forhold, siger en kilde til bladet The National Enquirer. .

Den amerikanske skuespiller Tom Sizemore er ikke just Hollywoods varmeste navn, fortæller Webavisen. Sizemore, der blandt andet har medvirket i krigsfilmen Black Hawk Down« indspillede sidste år filmen »ZyzzyxRoad«, der uden sammenligning var det største amerikanske filmflop i 2006. Omsætningstallene for 2006 viser, at thrilleren, som også har Katherine Heigl på rollelisten, kun solgte billetter for 30 dollars, inden den blev taget af plakaten.