Dagens hotte navne

Den hårdtslående, dobbelte danske verdensmester i boksning, Mikkel Kessler, har fremover ikke sin kæreste til at pleje sine sår, når en vigtig kamp er bokset til ende.

For Kessler og kæreste er gået hver til sit efter ni år. »Det er rigtigt, at vi er lidt på vej i hver sin retning og derfor har besluttet at tage en pause,« siger 27-årige Kessler til BT.

Spis for livet! Den åleslanke stjerne Victoria Beckham bliver rådet til at få lidt ekstra kilo på sidebenene og sundere spisevaner. Det udtaler den engelske aldringsekspert dr. Marios Kyriazis, til avisen The Scotsman. Han har ved at sammenholde den tidligere Posh Spices alder, vægt og højde regnet ud, at hun vil komme til at lide en alt for tidlig død. Han udtaler, at hvis Victoria ikke gør noget ved problemet, har hun risiko for at komme til at lide af en række alderdomsrelaterede sygdomme, der i sidste ende vil koste hende livet.

Skuespilleren Lindsay Lohan skal for tredje gang en tur til lægen med sit svigtende helbred. Denne gang gælder det en tur på operationsbordet, hvor hun skal have fjernet blindtarmen, fortæller hendes agent til nyhedsbureauet AP. Lohan opsøgte sin læge onsdag, da hun havde det skidt, og fik diagnosen blindtarmsbetændelse. Lohan, som har spillet med i »Bobby« og »A Prairie Home Companion« blev opereret i sommer for overanstrengelse og dehydrering under indspilningen af en anden film. I 2005 blev hun også indlagt på grund af overanstrengelse og betragteligt vægttab.