Dagens hotta navne

Vuf! Skuespilleren Ving Rhames må snart sige farvel til sine kære hunde.

Den ene af hans engelske bulldogs ved navn Mastiff har tilsynladende skræmt en 40-årig mand til døde. Los Angeles politi rapporterede tidligt lørdag morgen, at en 40-årig sort mand lå død på sin græsplæne, efter at han var blevet angrebet af fire hunde, som angiveligt tilhører Rhames. Da liget ikke var forsynet med bidemærker, formoder politiet, at manden, som passede hunden dagligt, fik hjertestop, da han forsøgte at flygte fra de gale hunde. Skuespilleren befinder sig i øjeblikket i udlandet på optagelse. Hans talsmand har endnu ikke udtalt sig i sagen, skriver TV 2.

Rygter vil vide, at David Beckham og Robbie Williams skal spille et homoseksuelt par i TV-serien »Desperate Housewives«. Efter sigende er det seriens skaber, Marc Cherry, der er helt vild efter at få de to englændere nu begge bosat i Los Angeles - til at spille bøsser. »David og Robbie ville være perfekte som de nye naboers bedste venner - et skønt excentrisk par importeret fra England,« siger Cherry ifølge ContactMusic.com og fortsætter: »Vi har ikke kunnet givet husmødrene sådan en wow-oplevelse, siden Jesse Metcalfe forsvandt ud af serien, og vi vil gerne vække lidt furore, når de to mænd viser sig at være et par.« Fodboldstjernen og popidolet har åbenbart allerede fået tilbuddet, men Cherry venter stadig svar.

Den eventyrlige romance mellem Brad Pitt og Angelina Jolie er efter sigende i fare for at være en saga blott. Det står åbenbart så skidt til, at parret nu har besluttet at aflyse deres sommerferie sammen. Brad Pitt har i øjeblikket 13 film i støbeskeen sammen med sit produktionsselskab, og ifølge en ven har han derfor valgt at aflyse familieferien ved Mohawk-søen i delstaten New Jersey, skriver avisen Daily Mail. »Angie er meget oprørt og har forlangt, at Brad skærer ned på arbejdsbyrden,« siger en kilde. Ifølge avisen har Angie hængt et skilt op i køkkenet, hvor der står: Succes er et monster, det lægger vægt på de forkerte ting. Jeg foretrækker at se ind i mig selv.« Måske skulle hun have valgt en anden branche eller partner.