Casper demonstrerer et helt særligt scoretrick i ny »Klovn«-film

Første scene fra »Klovn The Final« er offentliggjort. Filmen kommer til at lukke og slukke for Casper Christensen og Franks Hvam filmtrilogi, der til dato har solgt over 1,3 millioner biografbilletter.

 

Et nyt kapitel i filmserien »Klovn« nærmer sig sin afslutning med premieren den 30. januar 2020 på den tredje og sidste film »Klovn the Final«, og i dag har producenterne offentliggjort den første scene fra filmen.

I scenen ser vi Casper og Frank ankomme til Københavns Lufthavn i højt humør. I ankomsthallen demonstrerer Casper sit seneste scoretrick, og Frank forsøger at gøre ham kunsten efter.

»Klovn The Final« kommer til at lukke og slukke for Casper Christensen og Frank Hvams filmtrilogi, der til dato har solgt over 1,3 millioner biografbilletter. Casper Christensen og Frank Hvam, der i filmene spiller »sig selv«, har fra starten tænkt filmene som fortælling om den moderne mand og de tre vigtigste ting i hans liv: Faderskab, venskab og ægteskab, hvor de tre temaer har fået hver sin film. I den sidste film handler det om kærligheden, og pressemeddelelsen lover, at filmen bliver »en sidste tåkrummende pinagtig og vanvittig 'Klovn'-rejse på det store lærred«.

Filmens handling er stadig hemmelig, men det afsløres dog, at handlingen tager sit afsæt i, at Frank runder de 50 og får mulighed for at »kigge på sit eget liv udefra«.

Filmen er skrevet af Casper Christensen og Frank Hvam og instrueres ligesom de to første film af Mikkel Nørgaard, mens filmen produceres af Jesper Zartov i Nutmeg Productions i samarbejde med Barbara Crone. Filmen er støttet af Det Danske Filminstitut v/ Markedsordningen, TV 2 Danmark og Nordisk Film, og distribueres herhjemme af Nordisk Film Distribution.