Britney advarer om comeback

Oops - nu gør hun det snart igen.

Arkivfoto: Reuters/Scanpix Fold sammen
Læs mere

De sidste par år har været noget af en vild tur - sådan indleder Britney Spears meddelelsen til sine fans på den officielle hjemmeside www.britneyspears.com .

Men nu har hun haft tid til at tænke sig om: Hun vil fokusere på sit eget liv og sin egen karriere igen, og det fører til udgivelsen af et nyt album senere i år, skriver hun.

Blandt eskapaderne den seneste tid skal her blot nævnes et af verdens korteste ægteskaber, indgået i Las Vegas med en barndomsven og ikke bare ophævet men annulleret kort tid efter. Derefter det stormombruste ægteskab med Kevin Federline, med hvem hun har den næsten nyfødte Jayden James og den et år gamle Sean Preston. Britney søgte skilsmisse i november. Derefter vilde byture under underbenklæder i selskab med partyprinsessen og hotelarvingen Paris Hilton - og senest rygterne om, at hun på det nærmeste kollapsede på en natklub i Las Vegas få timer inde i det nye år.

Men rygterne har ikke alle været sande, ymter sangfuglen:

"Medierne har kritiseret hver og en af mine handlinger og givet et fortegnet billede af, hvem jeg er som person," skriver Britney Spears til sine fans.

"Hvis jeg var jer, ville jeg også være ulykkelig over det, jeg har læst hver eneste dag. Men stol på mig - jeg har forstået budskabet. Jeg ved, at jeg langt fra har været perfekt, og medierne morer sig med at overdrive mine handlinger, men jeg ønsker, at I alle skal vide, at jeg elsker mine fans meget højt, og jeg er taknemmelig for alt, hvad I har gjort for mig. Tak, tak, tak! Love, Britney."