Bøger så englene synger i himlen

Julen er et sansebombardement. Vi skal smage, dufte, føle, lytte, nyde - og ikke mindst finde på. Grib en bog, hvis du hænger lidt med jule-mulen.

»Juletid« har samlet et udvalg af de allernyeste julebøger, men også husket et par af klassikerne. Glædelig jul og god fornøjelse! Fold sammen
Læs mere
Foto: Scanpix

Men hvor let er det altid lige at få den gode idé midt i en hæsblæsende december, hvor præstationer og forventninger let kan snuble over hinanden midt i spurten på vej mod juleaften?

Grib en bog, hvis du hænger lidt med jule-mulen. Det er ofte her, de gode idéer skal findes, når sanserne skal aktiveres. Hvad enten det er inspiration til at udfordre julebordet, idéer til den hjemmelavede, velsmagende personlige julegave, en opskrift på frække og funky klejner, en hurtig quiz eller bare en hygge-nygge julehistorie, der kan læses højt, når tusmørket sænker sig.

Har man overskud til at komme lidt bagom julen for at forstå, hvorfor vi gør, som vi gør i årets mest traditionsrige måned, eller kan man ikke gennemleve endnu en jul uden at vide, hvordan tip-oldeforældrene præsterede december, ja, så er der kun én vej: Næsen ned i bøgerne.

»Juletid« har samlet et udvalg af de allernyeste julebøger, men også husket et par af klassikerne. Glædelig jul og god fornøjelse!