Blitz!

De kan noget, de tidligere medlemmer af pigegruppen Spice Girls.

Spice Girls i de gode, gamle dage tilbage i 1998. Foto: Scanpix Fold sammen
Læs mere

Victoria har lokket gemalen David Beckham til at forlægge fodboldkarrieren til Los Angeles, så hun, vel nok den mest talentfulde m/k i international showbizz, kan komme tættere på lærredet i Hollywood. Hun bliver stensikkert brandgod og vinder en hulens masse Oscars. En anden Spice Girl, Mel B, nød i sensommeren en kort romance med fem-børns-faderen Eddie Murphy, hun blev gravid, dumpet og Eddie ville end ikke vedkende sig faderskabet og krævede en DNA-test via medierne. Den er Mel B med på, den skal i vanlig Spice-stil naturligvis foretages live på TV, så Eddie kan mærke, hvordan det føles at blive ydmyget i medierne.

Der er fans, og der er berømte fans. Los Angeles går en musikalsk kvartet ved navn the Jack Bambis rundt og soler sig i en kommentar fra en af byens mest berømte personer, nemlig Red Hot Chili Peppers-forsangeren Anthony Kiedis. Om bandet siger Kiedis: »De er et band bestående af 12-årige, og de var min største musikalske oplevelse i 2006. De er fænomenale og lige meget, hvor de spiller, finder jeg altid vej til deres koncerter.« The Jack Bambis rummer ifølge ekspertbulletinerne elementer fra Led Zeppelin, og guitaristen Indio skal kunne hugge et tørt riff af som en anden Jeff Beck. Læs mere om bandet på www.jackbambis.net

Jennifer Lopez, virkelig god skuespiller, eminent danser og sublim sangerinde og kvinden, der har forsikret sin bagdel for en million dollars, trækker sig tilbage fra sprut, dans på bordene på jetset-natklubber etc. Hun vil være skide kedelig, siger hun. Simpelthen fordi hun er træt af at være i medierne hele tiden, og træt af at se, hvordan også hendes nærmeste bliver berørt af det. I 2007 kommer verden dog uvilkårligt til at høre meget mere om megastjernen, der er så meget bedre til alting, at hun for længst burde have haft sit eget talkshow, kontaktbureau og en hunderace opkaldt efter sig. For Jenny udgiver to albums i år og medvirker i to premierefilm.