Blair lærer at bruge en mobil

Tony Blair er først nu begyndt at sætte sig ind i, hvordan man bruger en mobiltelefon. Og så skal han lige vænne sig til at stoppe for rødt lys.

Foto: Stephen Hird Fold sammen
Læs mere

Som leder af en stormagt er der mange praktiske ting, man slet ikke behøver at skænke en tanke. Det har Storbritanniens tidligere premierminister, Tony Blair, måtte sande.

Ved et velgørenhedsarrangement fortalte han, hvordan hverdagen på nogle områder er blevet en del mere besværlig, efter han ikke længere har en helt stab til at gøre alting for sig.

Tony Blair har fra bunden måtte lære, hvordan man betjener en mobiltelefon, men han har stadig ikke helt styr på det endnu.

- Jeg forsøgte at sende en sms den anden dag. Men jeg fik hurtigt et svar hvor der stod, hvem er du, fortalte Blair de forsamlede.

Tony Blair købte "allerede" sin første mobiltelefon i efteråret, men først nu har han fået tid til at lære at bruge dimsen.

Det er tidligere kommet frem at Blair er lidt af en tekno-amøbe.

- Han prøver - han har endda fået en computer nu, men der sker ikke så meget på skærmen, fortalte Tony Blairs spindoktor sidste år.

Også bilture igennem London er blevet en del mere langsommelige efter Mr. Blair er trådt i civil. Nu skal han nemlig til at stoppe for rødt. Sådan nogle trafikale bagateller behøvede han ikke at hænge sig i, dengang han var premierminister.

Den nyudnævnte premierminister Gordon Brown kom ved samme lejlighed også med en sjov historie.

Hans datter er overbevist om at han er leder af The Lady Party - i stedet for The Labour Party