Beyoncé var inspireret af Spice Girls, siger Spice Girl

Victoria Beckham, der var en af Spice Girls, fik lidt af en kompliment af Beyoncé, har hun fortalt i en ny podcast.

Mel C (tv.), Geri, Victoria, Mel B og Emma udgjorde Spice Girls. Fold sammen
Læs mere
Foto: Fred Prouser/Reuters/Ritzau Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Vi tester oplæsning. Fortæl os, hvad du synes her

I begyndelsen var der Spice Girls, som i 90erne var rigtig mange teenageres yndlingsband. Kort efter kom R'n'B- og popgruppen Destiny's Child til, der bestod af Beyoncé Knowles, Kelly Rowland og Michelle Williams.

Og nu viser det sig, at Beyoncé var stærkt inspireret af Spice Girls, siger et af de fem medlemmer, Victoria Beckham, i en podcast. Det skriver CNN.

Beyoncé er siden blevet et af den slags ikoner, der transcenderer popmusikken, og hun kaldes derfor også Queen Bey. I 2014 udnævnte Time Magazine Beyoncé til at være en af de 1.000 mest indflydelsesrige kvinder de seneste 100 år, og derfor er det ikke uvæsentligt, hvor inspirationen angiveligt kom fra.

For at give et indtryk af populariteten af de to sanggrupper, så har Spice Girls solgt 90 millioner album, mens Destiny's Child har solgt 60 millioner album.

Og nu til sagen:

Ifølge Victoria Beckham, der i Spice Girls-tiden gik under kaldenavnet Posh Spice, har Queen Bey sagt, at Spice Girls var en kilde til inspiration for Beyoncé. Det skriver CNN.

Victoria Beckham har ifølge CNN i podcasten Breaking Beauty fortalt om sit møde med Beyoncé.

»Jeg mødte Beyoncé for et par år siden, og da sagde hun: 'Det var Spice Girls, der inspirerede mig, og som fik mig til at gøre det, jeg gør, gjorde mig stolt af at være en kvinde og stolt af den person, jeg er,'« siger Victoria Beckham i podcasten, og fortsætter:

»Og når nogen som Beyoncé, der er så ikonisk og sådan en stærk kvinde, siger, at hun er inspireret af Spice Girls, så betyder det virkelig noget.«

CNN har uden held forsøgt at få en kommentar fra Beyoncé.