Adele i nyt interview: »Jeg havde ikke lyst til at gøre det mere«

Oprah Winfrey har interviewet Adele og dele af interviewet er blevet sendt ud på Youtube. Se et klip her.

Adele har tidligere udgivet albummerne »19«, »21« og »25«, som ligesom »30« er den alder, hun havde, da hun skrev sangene. Billedet er fra 2017. Fold sammen
Læs mere
Foto: Mario Anzuoni/Reuters/Ritzau Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Superstjernen Adeles næste album, »30«, er på vej. Som ved flere af Adeles tidligere hits og album er temaet hjertesorger.

Derfor giver det også god mening, at hun som en del af markedsføringen af »30« har besøgt Oprah Winfrey til et interview om det svære ved at blive skilt og nu være aleneforælder. Det har blandt andre The Guardian skrevet om.

Interviewet med Oprah blev udsendt i USA som et to timer langt indslag, og der var også en optræden fra den 33-årige sanger, der er kendt for numre som »Hello«, »Skyfall« og »Rolling in the Deep«. Den første single fra det nye album hedder »Easy On Me«.

I interviewet taler hun ifølge The Guardian om sin skilsmisse fra Simon Konecki, som hun blev gift med i 2018, og som hun har et barn med. Interviewet foregår i den rosenhave, der også dannede kulisse for det omdiskuterede interview med hertug Harry og hertuginde Meghan.

Skilsmissen har været inspiration for nogle af sangene fra Adeles kommende album. I et kort klip fra interviewet, som den amerikanske tv-station CBS har lagt ud, taler Oprah Winfrey og Adele om sangen »Hold On«.

»Jeg er min egen værste fjende. Lige nu hader jeg virkelig at være mig. Hver dag føles det, som om den vej, jeg er på, kan åbne sig og spise mig,« læser Winfrey højt i klippet, som du kan se længere nede i artiklen.

67- årige Oprah Winfrey er mest kendt fra sit talkshowm »The Oprah Winfrey Show«, der blev sendt fra 1986 til 2011. Hun var engang verdens eneste sorte dollarmilliardær. Fold sammen
Læs mere
Foto: Suzanne Cordeiro/AFP/Ritzau Scanpix. .

»Du kan virkelig skrive, min pige. Hvad skete der, der?«

Adele svarer, at hendes venner altid sagde »hold on« (»hold ud«, red.), når hun havde det, som hun beskriver det i teksten.

»Men det var så udmattende at blive ved med at holde ud. Det er en hel proces, jo, altså at blive skilt, at være aleneforælder og ikke se sit barn hver eneste dag og at være der for sig selv hver eneste dag.«

Adele siger også, at hun jo stadig skal styre sit hjem og sin forretning, selvom hun har det svært.

»Der er så mange mennesker, der ved, hvad jeg mener, når jeg siger, at det er hårdt. Jeg havde ikke lyst til at gøre det mere. Det gjorde ondt i mine fødder at gå på alt det beton,« siger Adele metaforisk i interviewet.

Men må dog formode, at Adele har råd til at få noget hjælp til det huslige. Sangerinden havde indtil 2019 ifølge mediet Dorset Echo solgt over 120 millioner plader.

»30« udkommer på fredag.