SPONSERET INDHOLD

VIDEO: Slagteren ved Kultorvet: Den her bøf går forbrugerne efter i dag

Striploin bøffen er gået af mode, mens ribeyen med en god fedtkant er den mest populære, fortæller Slagteren på Kultorvet

Ifølge den populære Slagter på Kultorvet er der en klar tendens indenfor bøffer. Forbrugerne er ikke længere bange for fedt, og blandt andet derfor er ribeye blevet enormt populær blandt forbrugerne.

De tynde bøffer, som vi kender fra supermarkedet, marineret i en plastikbakke, er derfor ikke længere ligeså populært ifølge Jens Slagter, som er indehaver af Slagteren på Kultorvet.

Slagteren, der i videoen kommer med sit bud på den bedste bøf, er med i juryen, som skal kåre årets bøf 2016 til årets store bøfevent ’The Beef’.

Eventet afholdes i Explorers Steakhouse på Oslobåden d. 6. Oktober. Her skal en række udvalgte bøffer dyste om at være den bøf, der er mest toneangivende, populær og smagfuld i 2016.

THE BEEF 2016
Årets Bøf uddeles for første gang den 6. oktober 2016 til en bøf, der har gjort sig særligt bemærket i 2016. En bøf er nemlig ikke blot et stykke kød, men et måltid, en livsstil, en oplevelse og en videnskab, der i den grad er med til at fortælle en historie om, hvem vi er. THE BEEF har fokus på smag, oprindelse, dyrevelfærd, udskæring, tilberedelse og signalværdier. Juryen består af kokkene Thomas Rode, Eyvind Hellstrøm, Dan G. Christiansen, Anders Kirkeby, Brian Blixt Jacobsen samt slagteren på Kultorvet Jens Slagter, madblogger Jane Faerber, ernæringsekspert Ina Clausen og fremtidsforsker Liselotte Lyngsøe. Eventet er produceret af DFDS og Steakrestauranten Explorers Steakhouse.

 

Læs også:

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.