SPONSERET INDHOLD

VIDEO: Sådan steger køkkenchefen på MASH sine egne bøffer

Det er ikke kun bøffen, som køkkenchefen fra Mash trykker på, når han skal tilberede sit bud på Årets bøf. Alle kokke har deres små tricks.

I optakten til årets store bøfevent 'The Beef' hvor årets bøf 2016 skal kåres, besøger vi juryen i deres respektive køkkener. I første film er det køkkenchefen på MASH, Dan Christiansen, og køkkenchefen i Explorers Steakhouse, Brian Blixt Jacobsen der kommer med deres bud på, hvad årets vinderbøf kunne være.

Den 6. oktober afsløres årets bøf ved en stor event i Explorers Steakhouse på Oslobåden. Her skal kokkenes favoritbøffer dyste om at være den bøf, der er mest toneangivende, populær og smagfuld i 2016.

Juryen består udover de to køkkenchefer også af den norske michelinkok og Bocuse D’or-dommer Eyvind Hellstrøm, den økologiske Slagter på Kultorvet, fremtidsforsker Liselotte Lyngsø, kok Thomas Rode Andersen, køkkenchef Anders Kirkeby fra Retour Steak, ernæringsekspert Ina Clausen og madblogger Jane Faerber.

THE BEEF 2016
Årets Bøf uddeles for første gang den 6. oktober 2016 til en bøf, der har gjort sig særligt bemærket i 2016. En bøf er nemlig ikke blot et stykke kød, men et måltid, en livsstil, en oplevelse og en videnskab, der i den grad er med til at fortælle en historie om, hvem vi er. THE BEEF har fokus på smag, oprindelse, dyrevelfærd, udskæring, tilberedelse og signalværdier. Juryen består af kokkene Thomas Rode, Eyvind Hellstrøm, Dan G. Christiansen, Anders Kirkeby, Brian Blixt Jacobsen samt slagteren på Kultorvet Jens Slagter, madblogger Jane Faerber, ernæringsekspert Ina Clausen og fremtidsforsker Liselotte Lyngsøe. Eventet er produceret af DFDS og Steakrestauranten Explorers Steakhouse.

 

Læs også:

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.