SPONSERET INDHOLD

VIDEO: Fremtidsforsker: Sådan bliver din bøf i fremtiden

Der er ingen grund til at frygte de kunstige bøffer. Fremtidsforsker Liselotte Lyngsø spår en fremtid for danskerne med mindre og dyrere kød – men i langt bedre kvalitet.

Ifølge videnskaben er det bare et spørgsmål om tid, før en kunstig bøf, der stort set svarer til en rigtig udskæring fra et dyr, vil erstatte bøffen som vi kender den i dag.

Men ifølge fremtidsforsker Liselotte Lyngsø vil den rigtige kød-bøf aldrig blive erstattet. Tendensen bliver dog, at vi spiser mindre rigtigt kød, som i stedet vil være i bedre kvalitet, og at vi rejser ud i verden og samler inspiration til mad og bøf.

Liselotte Lyngsø, der i videoen kommer med sit bud på fremtidens bøf, er med i juryen, som skal kåre årets bøf 2016 til årets store bøfevent ’The Beef’.

Eventet afholdes i Explorers Steakhouse på Oslobåden d. 6. Oktober. Her skal en række udvalgte bøffer dyste om at være den bøf, der er mest toneangivende, populær og smagfuld i 2016.

 

Læs også:

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.