Annonce
Annonce

Syddjurs’ nye infrastruktur kører as-a-Service

Foto Scanpix
Læs mere
Fold sammen

Syddjurs kommune satser stort på digitalisering. For at nå målene har man blandt andet valgt at outsource infrastrukturen.

Sponsoreret af GlobalConnect

Af Mathias Caspersen

”Vi ser på det digitale som et konkurrenceparameter, og derfor investerer vi meget i både digital service, automatisering af manuelle processer, Smart City-tiltag og infrastruktur.” Det fortæller Eva Due, der er Chef for Borgerservice og Digitalisering i Syddjurs kommune.

Kommunens infrastruktur-investeringer startede i jorden. ”Vi har haft meget fokus på at sikre en god mobildækning og højhastighedsbredbånd til hele kommunen. Det er vi ved at være i mål med, og over 89,3 % af vores borgere har i dag mulighed for at få højhastighedsnet,” fortæller hun.

Sidste år indgik man så en Infrastructure-as-a-Service-aftale med GlobalConnect, der leverer servere og forbindelser samt varetager driften. Systemerne kontrollerer Syddjurs kommune selv.

”I udbuddet lagde vi vægt på både performance og kvalitet; den nye løsning skulle være ligeså robust og driftsikker som det, vi kom fra. Samtidig var den løbende dialog vigtig. Vi lægger stor vægt på, at vi har en direkte tekniker-til-tekniker snak, så vi ikke skal igennem flere lag for at få hjælp,” fortæller Eva Due.

 

Denne artikel er en del af annoncetillæget 'Offentlig Digitalisering'. Se alle artikler her