Annonce
Annonce

Sådan kan Galaxy S6 styrke din virksomhed

Sådan kan Galaxy S6 styrke din virksomhed
Læs mere
Fold sammen

Samsung Galaxy S6 og S6 edge er i 2015  blandt de mest  innovative smartphones på markedet. Se hvordan du bruger dem effektivt i din forretning.

Lynhurtige processorer, stor højopløst skærm og lækkert design gør sammen med høj driftssikkerhed og specifikt erhvervsrettede features Samsung S6 og S6 edge til gode kandidater, når du skal vælge virksomhedsmobil. Vi har samlet de vigtigste grunde til, at du bør vælge Galaxy S6 og S6 edge som din nye firma-mobil:

Stærk sikkerhed
En solid mobile device management-løsning betyder at virksomhedens sikkerhedspolitik nemt håndhæves på alle virksomhedens mobiler.
“Samsung understøtter flere sikkerhedspolitikker til device management systemer, end der er i standard-Android, det gør det til en meget fleksibel telefon at arbejde med i erhvervsmæssig sammenhæng,” siger Peter Stoltz, B2B manager hos Samsung Nordic.
Samsung Knox Workspace betyder, at dine medarbejdere kan bruge deres telefon privat med minimal risiko for at virksomhedens data udsættes for for et usikkert miljø. De apps der er godkendt af virksomheden har simpelthen slet ikke adgang til de private data, og omvendt.
Det betyder også at der er større sandsynlighed for at medarbejderne vil bruge samme smartphone privat og til arbejde, hvilket sikrer at brugerne har styr på telefonens funktioner.

Fleksibel opladning
Galaxy S6 understøtter de mest udbredte standarder for trådløs opladning. Det betyder, at det lynhurtigt bliver en vane at lægge telefonen på den separat solgte opladningsplade, hver gang du sidder ved skrivebordet.

Unikke designdetaljer
Galaxy S6 edge gemmer på en ekstra lille finesse, som mange vil sætte pris på. Hvis du sidder i et møde og telefonen vender med skærmen nedad kan den buede skærmkant vise om et evt. indkommende opkald er vigtigt eller ej. Du tildeler simpelthen de vigtigste kontakter en farve, og hvis de ringer under et møde kan du se farven på skærmkanten, uden hele bordet ser telefonen lyse op. Uvæsentlige opkald afvises med en diskret berøring på pulsmåleren på telefonens bagside.

Bedre kundekontakt
Når en kunde ringer kan man straks se om personen har fødselsdag, hvis den information er tilgængelig via telefonens adressebog, eller dine sociale media-apps. Og når du ringer op til en kunde, så bliver du automatisk præsenteret for eventuelle mistede opkald fra kunden og nylige SMS’er der er udvekslet.

Fantastisk skærmopløsning
“Noget mange ikke tænker over er, at når opløsningen så stor, som den er, så kan du læse selv meget lille tekst. Og hvis du har brug for at zoome ind, så er der, alt efter materialets kvalitet, ingen synlig pixelering. Det betyder simpelthen, at det er lettere at læse på skærmen,” siger Peter Stoltz.
Skærmopløsningen viser naturligvis også flot video og billeder. Noget du virkelig nyder godt af, da S6 har et af markedets bedste kameraer. Med en opstartstid på under et sekund  kan du fange de bedste øjeblikke med det samme.

Sådan finder du den rette firma-mobil

Fem ting din firma-mobil skal kunne

Telefonen er fremtidens kontor

Knox sikrer virksomhedens data

Mobil data-sikkerhed sidder i fingerspidsen