Annonce
Annonce

Real estate management indtager ledelsesgangen

Foto: Scanpix Fold sammen
Læs mere

Stadigt flere ledere får øjnene op for potentialet i strategisk outsourcing. Det sker i takt med, at digitale værktøjer kaster lys over gevinsten ved at arbejde strategisk med optimering af ejendomsporteføljen. Resultatet for virksomhederne er en attraktiv arbejdsplads og øget fokus på kerneforretningen.

Sponseret af CBRE GWS

Af Anne Ø. Laursen

Forestil dig at træde ind ad døren til din arbejdsplads med en vished om, at alle medarbejdere arbejder fokuseret på kerneforretningen. Ikke andet. Det er virkeligheden i de virksomheder, som vælger at sætte real estate management på ledelsens dagsorden og samarbejde med en alt-i-en-partner inden for strategisk ejendomsrådgivning.

Som verdens største udbyder af komplette løsninger, når det gælder facilities management og strategisk ejendomsrådgivning, arbejder CBRE Global Workplace Solutions målrettet med udvikling og drift af kunders ejendomme – for at gøre arbejdspladserne effektive og attraktive. To vigtige konkurrenceparametre for danske virksomheder i kampen om at tiltrække talenter.

”Vi tilbyder strategisk rådgivning med det formål at udvikle attraktive arbejdspladser eller ejendomme og opnå besparelser for vores kunder ved blandt andet at digitalisere og strømline ejendomsporteføljer på tværs af geografi og bygningstyper,” forklarer Nordic COO hos CBRE GWS, Liselotte Panduro.

Liselotte Panduro, Nordic COO hos CBRE GWS

»Vi tilbyder strategisk rådgivning med det formål at udvikle attraktive arbejdspladser eller ejendomme.«


En digital tilgang til ejendoms-optimering
I arbejdet med at nedbringe den samlede omkostning eller skabe mere værdi for pengene er de digitale værktøjer særligt værdifulde. Derfor er digitalisering af kundens ejendomme i dag rygraden i at opnå en effektiv udnyttelse og indretning af ejendomsporteføljen.

”Først og fremmest handler det om at se på de samlede omkostninger, der knytter sig til at drive bygninger – lige fra lejeomkostninger til de services, der er i og omkring bygningen. Hos CBRE GWS kalder vi det ’total cost of occupancy’. Her tager vi højde for levetid, vedligeholdelsesomkostninger og udgifter ved udskiftning for at kunne anbefale og implementere de bedste løsninger,” siger Liselotte Panduro og fortsætter:

”Ved at digitalisere ejendomme er det muligt at skabe det nødvendige overblik over de samlede omkostninger for en af de helt store poster på budgettet. Det giver topledelsen et solidt beslutningsgrundlag i forhold til, at økonomi, risikoprofil og kvalitet skal balanceres.”

CBRE GWS har investeret massivt i branchens bedste teknologi for at have en platform, der er så fleksibel og tidssvarende som mulig. Deres finansielle rådgivere kan trække på omfattende data, analyser og teknologi samt ekspertise fra mere end 75.000 ejendomsspecialister verden over.

Det handler kort sagt om at være på forkant med den nyeste teknologi. Derfor har CBRE GWS valgt at fokusere på at udvikle og teste nye ideer, der kan bidrage med løsninger til at skabe fremtidens optimale arbejdsplads. Med specialdesignede testbygninger flere steder i Europa afprøves nye løsninger og teknologiske muligheder.

Læs mere om CBRE Global Workplace Solutions

En attraktiv arbejdsplads tiltrækker talenter
En anden prioritet, der ligger i top hos mange virksomheder, er, at omgivelserne skal være rare for medarbejderne, så man kan tiltrække og fastholde de rigtige talenter.

”Vores opgave er at levere analyser og tilbyde løsninger, der gør arbejdspladser effektive og attraktive for medarbejderne. Medicinalvirksomheder udvikler ikke en vaccine ved at bekymre sig om inde-klimaet i virksomhedens domicil eller ved at håndtere den daglige vedligeholdelse af arbejdspladsen. De udvikler vaccinen ved at koncentrere sig om deres mission, hvilket kræver fokus og de rigtige talenter, og det mål understøtter CBRE GWS ”, fortæller Liselotte Panduro og fortsætter:

”Noget af det, der gør os særligt stærke som strategiske rådgivere, er netop, at vi har adgang til en omfattende bench-marking database, analyser og ejendomsekspertise, der gør det muligt at udfærdige beslutningsoplæg til virksomhedens ledelse. Det har vi årelang erfaring med, og vi er de eneste i Norden, der tilbyder en real estate management tilgang, der favner alle discipliner fra klassisk facilities management til real estate,” slutter Liselotte Panduro.

Læs mere om CBRE GWS

Denne artikel er en del af annoncetillæget 'Strategisk Outsourcing'. Se alle artikler her