Annonce
Annonce

Plads til at vokse

billede
Læs mere
Fold sammen

Visma Business er Nordens førende ERP-system - fleksibelt, brugervenligt og skalérbart. Udviklet til at understøtte jeres forretning – uanset branche.

Med Visma Business får I ikke bare et brugervenligt økonomisystem. I får en fleksibel og skalérbar IT-platform, der kan tilpasses netop jeres virksomheds behov.

Fokus på jeres kunder – ikke på IT
Med mere enkle arbejdsgange, færre genindtastninger og større automatisering af arbejdsprocesserne reducerer I fejlmuligheder og gør virksomheden mere effektiv og konkurrencedygtig. Med Visma Business får I således frigivet tid, der kan bruges på bedre kundeservice og øget fokus på kerneforretningen – i stedet for på IT-systemer.

Standardløsning med kundetilpasset brugerflade
Visma Business er en skalérbar standardløsning, der indeholder en række grundlæggende funktioner til at varetage de typiske administrative processer i virksomheden.
Erfaringerne viser, at Visma Business bidrager til at optimere processerne for:
•    Regnskab
•    Projektstyring
•    Kundestyring
•    Produktion & Logistik
•    Rapportering

Ikke kun på jorden, men også i skyen
Visma Business har i mange år været kendt for høj stabilitet som installeret system på virksomhedens servere. En række helt nye Visma-produkter er født som cloud-baserede løsninger – og erfaringerne fra disse indarbejdes løbende i Visma Business.

De nye, cloud-baserede tjenester omfatter blandt andet funktionalitet som:
•    Expense – hurtig og præcis rejseafregning
•    AutoInvoice – elektronisk fakturering
•    Approval – enkelt godkendelsesflow

Professionel service og support
Visma Business anvendes i dag af tusinder af virksomheder i hele Norden – og antallet af brugere vokser hver dag. Visma Business er udviklet af Visma Software - en division i Visma-koncernen, som i alt beskæftiger over 7.000 medarbejdere og i 2015 omsatte for 8,3 mia NOK.

Få et tilbud på konvertering – lad os mødes!
Lige nu giver vi et ekstra godt tilbud på ombytning af jeres nuværende ERP-licenser, når I vælger Visma Business. Send os en mail på info-software@visma.com eller ring til Christina Blicher Goth på 25 78 84 02 og aftal et møde, hvor vi kan gennemgå jeres behov - og drøfte mulighederne for, hvad Visma Business kan gøre for netop jeres virksomhed.