Annonce
Annonce

Penge til FM holder flyttedag

Arkivfoto Scanpix
Læs mere
Fold sammen

Denne artikel er en del af annoncetillæget 'Strategisk Outsourcing'. Se alle artikler her

Af direktør Svend Bie, DFM netværk

Virksomhederne vil til næste år bruge nogenlunde lige så mange penge på Facilities Management som tidligere, men pengene holder flyttedag internt i virksomhederne. Det viser en helt ny undersøgelse blandt Dansk Facilities Management medlemmer.

Det tidligere så højt prioriterede område, kantinen, har nået et mætningspunkt, og at mange virksomheder leder efter billigere løsninger. Omvendt har virksomhederne for alvor fået øjnene op for, at det er helt afgørende at vi har de rigtige bygninger og vi bruger vores bygninger rigtigt i forhold til kontorindretning og gode arbejdsrammer for medarbejderne, også kaldet ”space management”.

Det område, hvor flest forventer, at der vil være færre ressourcer til rådighed er rengøring. Det er samtidig det område, hvor outsourcing fylder mest, men det er også et område, hvor der arbejdes meget med nye modeller, så en gammeldags rengøring med fast frekvens afløses af behovsstyret rengøring.

Note: Undersøgelsen er foretaget blandt DFM Netværks medlemmer ultimo februar/primo marts 2017. Undersøgelsen vil i sin helhed bliver offentliggjort på DFM’s årkonference 23.-24. marts.

Denne artikel er en del af annoncetillæget 'Strategisk Outsourcing'. Se alle artikler her