Annonce
Annonce

Opskriften på kompetent fødevaretransport

Foto: Scanpix Fold sammen
Læs mere

Massive investeringer skal bane vej for flere flyruter og millioner af ekstra passagerer. Planerne skal styrke Københavns position som internationalt knudepunkt og vil give tusindvis af job både i byggefasen og bagefter.

Sponseret af JH transport & Logistics A/S

JH transport & Logistics A/S er et kvalitetsbevidst, danskejet transportselskab, der levere løsninger inden for transport og logistik – særligt med speciale inden for fødevaredistribution. Firmaet har eksisteret siden 1994 og bestod dengang kun vognmand Jan Hansen, som selv sad bag rettet i firmaets eneste bil. Et stort fokus på kvalitet og ordentlighed tiltrak gennem årene flere kunder. Siden er selskabet vokset til over 100 mand og råder nu over mere end 65 biler, men det er stadig de samme værdier som er bærende.

”Vi passer rigtig godt på vores kunder, og vi gøre meget for at gøre tingene rigtigt første gang. Både når vi opbevare eller transportere varer, og når vi ansætter nye medarbejdere” forklare Bente Hansen, der i dag står i spidsen for JH transport & Logistics A/S.

Selskabet varetager i dag både transport og opbevaring for en lang række af Danmarks førende supermarkedskæder og fødevaregrossister. Flere af kunderne som for eksempel Reitan Distribution/REMA 1000 og Coop, går 10 år tilbage. Men hvad er opskriften på de gode kunderelationer? Det har Bente Hansen et sikker bud på.

Dygtige medarbejdere
Først og fremmest passer man hos JH Transport godt på medarbejderne. Der er meget fokus på sikkerheden i forbindelse med transport og håndtering af vare. Og så går de meget ind for frihed under ansvar.

”Vi gør meget for at fastholde vores medarbejdere, som får lyst til at yde den ekstra service, der gør en forskel for vores kunder” forklare Bente Hansen.

Og heldigvis har mange af medarbejderne lyst til at blive. Flere af dem har 10-12 års anciennitet, og det giver samlet set en stor erfaring og stabilitet. Selvfølgelig kommer der også nye til.

”Når vi får nye folk, gør vi meget ud af uddannelsen af dem. De er vores ansigt ud ad til, og ved at dygtige medarbejdere er hele grundlaget for det positive samarbejde med vores kunder”, siger hun og tilføjer, at for at sikre en professionel håndtering af alle typer af gods, skal medarbejderne jo have noget at køre i, så opskriften på god kundeservice indeholder også et stort fokus på det rigtige materiel.

Bente Hansen, står i spidsen for JH transport & Logistics A/S

»Vi råder over landets mest moderne kølevogne, der opfylder markedets skrappeste krav.«


Ny, moderne vognpark
Størstedelen af flåden i JH Transport er specielt indrettet til både køletransport og frysetransport, og firmaet har derfor kapaciteten til at være partner for nogle af de største aktører dagligvare -fødevarebranchen.

”Vi råder over landets mest moderne kølevogne, der opfylder markedets skrappest krav. Det sikre at kølekæden ikke bliver brudt under transporten, så vores kunder kan være sikre på at modtage deres vare med garanteret friskhed og sikkerhed”, siger Bente Hansen.

JH Transport har biler der er støjsvage og monteret med tilsvarende støjsvag lift. Nyeste skud på stammen er en hybridbil, som er PIEK-godkendt og køre med CO2 anlæg. Med certificeringssystemet PEIK er det teknisk muligt at få larmen fra lastbilerne ned på et niveau, så man kan levere i byområder om natten.

Hun tilføjer, at alle bilerne i vognparken desuden er udstyret med satellitovervåget flådestyring og bookingsystem. Med en bilpark, der jævnligt fornyes kan de på bedst mulig vis håndtere temperatur følsomt godt, der konstant skal være nedkølet eller på frys.

Ordentlighed og respekt
De næste ingredienser som, spiller ind på JH Transports gode kunderelationer, er nogle gammeldags dyder der ikke går af mode hos den Sjællandske transportør. – Det handler om respekt. Respekt for kundernes tid og for kvaliteten af de vare vi leverer.

”Varerne skal leveres rettidigt, på det rigtige leveringssted med rette temperatur. Skulle der mod forventning ske fejl, så bliver de rettet!”, understreger Bente Hansen.

Der er også fokus på at minimere CO2 udledningen: - Som professionel transportvirksomhed har vi et særligt ansvar for miljøet.

”Vi sørger derfor altid for at overholde gældende danske og internationale miljøregler. Det gør vi blandt andet ved løbende at anskaffe nye og moderne lastbiler med opdaterede miljøbeskyttende installationer”, afslutter Bente Hansen.

Denne artikel er en del af annoncetillæget 'Fremtidens Detail'. Se alle artikler her