Annonce
Annonce

Netværk for ejerledere - Man kan aldrig få for meget viden

Foto: Scanpix Fold sammen
Læs mere

Det er vigtigt at møde ligesindede, som man kan sparre og udveksle erfaringer med. Det giver Dansk Erhvervs ejerledernetværk gode muligheder for.

Denne artikel er en del af annoncetillæget 'Ejerledelse'. Se alle artikler her​

Af Lars Ohlsen

Når man er ejerleder, sidder man med et stort ansvar. Man er både ejer og leder af sin virksomhed. Det kan være, at man føler, at man sidder meget alene, når der skal træffes svære beslutninger. Der er ingen mulighed for at fyre direktøren, hvis virksomheden er udfordret, for så fyrer man jo sig selv.

Erhvervsorganisationen Dansk Erhverv har derfor etableret ”Dansk Erhvervs Ejerledernetværk”, som er et tilbud til medlemmer af Dansk Erhverv og til medlemmerne af Dansk Erhvervs Brancheforeninger. Konkret har Dansk Erhverv etableret et øst (Sjælland og Bornholm) - og et vest (Fyn og Jylland) Ejerledernetværk for ejerlederne blandt Dansk Erhvervs medlemmer.

»Ejerledernetværkene er et tilbud om at de pågældende kan mødes under uformelle former, til brief på en aktuel problemstilling og til almindelig erfaringsudveksling ”rundt om bordet”. Vi har etableret tilbuddet om ejerledernetværk fordi vi fornemmede, at der udover ekspertrådgivning på alt fra bestyrelsessammensætning, over ejerskifteproblemstillingerne til likviditetsudfordringer, var en meget stor interesse for simpelthen at kunne mødes med andre ejerledere,« siger Jesper Juul-Jensen, salgschef i Dansk Erhverv.

Jesper Juul-Jensen tilføjer, at ejerledernetværket ikke skal ses som en afløser af Dansk Erhvervs mange seminarer og business-briefs om de problemstillinger, der er specifikke for ejerledere.

»Netværket skal komplementere de pågældende tilbud på et niveau, hvor alle kan se sig selv. Ejerledernetværkene er både relevante for iværksættere og etablerede virksomheder, og finder dynamikken netop i et miks mellem erfaring og fornyelse. Måske ejerledere med nogle kilometer på bagen kan lade inspirere af nystartede ejerledere med nye idéer. Måske de nystartede ejerledere, der lige er kommet ud af garagen, kan hente viden og knowhow hos de rutinerede. Når man netværker, så vidensdeler man, og viden er en ting, som man aldrig kan få for meget af,« siger Jesper Juul-Jensen.

Denne artikel er en del af annoncetillæget 'Ejerledelse'. Se alle artikler her​