SPONSERET INDHOLD

Mekaniker afslører: Disse fejl kører mange rundt med uden at ane det

Mange bilister opdager først fejl, når det er for sent, og det kan forårsage en ødelagt motor. Det kan både være farligt og dyrt. au2cloud kan hjælpe dig med at opdage disse fejl og derved spare dig for mange udgifter.

Måske kører du rundt i en bil med fejl. Men med en ny service kan værkstedet selv holde øje med din bil. (Foto: Scanpix) Fold sammen
Læs mere

Biler er et af de sikreste transportmidler, vi har. Men selvom bilfabrikanter gør meget for at garantere, at sikkerheden er i top, så kan der være fejl i f.eks. motoren, der er svære at fastslå, før motoren er ødelagt.

»Motorlamper lyser ikke på alle fejl, som en motor kunne have, der er mange skjulte fejl. Og desværre er der også mange mennesker, som kører videre, selvom deres motorlampe lyser,« siger Kevin Poulsen, indehaver af Friis Biler i Helsinge og fortsætter; »men med au2cloud får jeg en besked om fejl hos mine kunder, så jeg kan indkalde dem til service.«

Læs mere om det nye system, og hvad det kan her

Kevin Poulsen, indehaver af Friis Biler, fortæller, at en motor kan have mange skjulte fejl, som din bil ikke fortæller dig om. Foto: Scanpix Fold sammen
Læs mere

Kevin Poulsen fortæller, at fejl med taktkæde, dyser og for lavt olietryk kan ødelægge ens motor så meget, at det ikke kan betale sig reparere motoren.

»Så er der sket motorhavari, og så skal man have en helt ny motor eller en ny bil, men på denne måde har vi mulighed for at fange motorfejl, før det bliver for sent.«

Med au2cloud har AutoPartner udviklet en nem og overskuelig måde at holde øje med din bil, så du ikke skal ende med at betale for dyre reparationer.

»Når du er koblet op på au2cloud, så sender din bils eget fejlsystem data via en satellit til en server, som så giver dit foretrukne værksted besked om, at din bil har en fejl,« forklarer René Lang, kædechef for AutoPartner.

Værkstedet kontakter dig så enten gennem app'en au2cloud, på sms eller gennem et opkald - du bestemmer selv, hvordan du vil kontaktes. Rent teknisk bliver bilejer og værksted forbundet som partnere, og det betyder, at det altid er det værksted, som du kender, der kontakter dig.

»Når man er partner gennem au2cloud, så gælder det faktisk i hele EU. Det betyder, at selvom du kører rundt i Europa med en fejl på bilen, så er det stadig dit værksted herhjemme, som kontakter dig for at få udbedret fejlen,« fortæller René Lang.

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.