Annonce
Annonce

Lønadministration der følger med kunden

Foto: Scanpix Fold sammen
Læs mere

Virksomheder af alle størrelser kan have behov for lønadministration, men uanset størrelse er det vigtigt at et lønsystem er let at arbejde med

Sponseret af Lessor

Når det kommer til strategisk outsourcing af løn og HR vælger Lessor Group at gå en anden vej end deres konkurrenter. De har nemlig taget en strategisk beslutning om ikke at tilbyde deres kunder den ydelse. I stedet arbejder de tæt sammen med revisorer og bogholdere for at sikre deres ­kunder mulighed for at outsource løn og HR.

Når en virksomhed vælger at outsource deres løn, handler det om at skabe værdi. Ved at vælge outsourcing skal virksomheden ikke spekulere på løn, og de nyder godt af den knowhow som revisor og/eller bogholder har, samtidig med at de kan koncentrere sig om deres kerneforretning.

»Det er et strategisk samarbejde for begge parter,« påpeger Mia Veldorm, markedschef hos Danløn.

Lessor Group, der har de to ledende brands inden for lønadministration, Lessor og Danløn, ønsker at koncentrere sig om at lave rigtig gode løsninger, der gør lønadministration let for alle.

»Det er vigtigt, at et lønsystem er let at arbejde med. Danløn er udviklet netop for at være både intuitivt og let at arbejde sammen med. På den måde kan såvel revisorer og bogholdere som kunder let lave løn,« siger Mia Veldorm.

Lav løn nemt og billigt med Danløn som lønsystem

»Vi arbejder meget på at simplificere lønafviklingen i vores løsninger. Og vi vil gerne møde vores kunder med det fokus, uanset om det er deres strategi at håndtere løn inhouse eller outsource det,« forklarer Tommi Hansen, sales director hos Lessor.

Det betyder at både for Danløns og Lessors produkter, så sker der en løbende udvikling af produkterne baseret på den feedback der kommer fra brugerne.


Mia Veldorm, markedschef hos Danløn

»Vi laver løbende kundetilfredshedsundersøgelser, hvor vi blandt andet lytter til hvad vores kunder savner i vores produkter, eller om der er måder vi kan gøre produkterne lettere at bruge. Samtidig er vores samarbejdspartnere rigtig gode til at komme med ideer og fortæller om deres behov, og det udvikler vi løbende efter,« fortæller Mia Veldorm.

Lønsystem til alle
Danløn er udviklet til, og bliver primært brugt af, små og mellemstore virksomheder. Det er den baggrund systemet kommer fra, og selvom også større kunder benytter Danløn, så er det stadig hos de mindre virksomheder at Danløn står stærkt.

Når det kommer til de større virksomheder, ofte med mere komplicerede lønforhold, så som forskellige overenskomster, lønaftaler og lignende, så er det Lessor, der er bedst til at løfte opgaven.


Tommi Hansen, sales director hos Lessor

»Her i Lessor Group har vi fokus på at levere lønsystemer, tidsregistreringssystemer og vagtplanssystemer, og vi dækker lige fra den lille håndværksmester til de helt store supermarkeder. Det gør vi ikke med et enkelt system men med en række systemer,« fortæller Tommi Hansen.

Men uanset hvilken størrelse virksomheden har, så er det vigtigt at lønsystemet er fleksibelt nok til at kunne vokse med firmaet og sikre, at der er en god kommunikation til såvel virksomhed som medarbejdere.

Dit lønsystem skal passe til din virksomhed

»Til Danløn har vi f.eks. vores app, som er med til at sikre en god kommunikation. Medarbejderne kan let se og registrere løn og tid. Og jo mere medarbejderne bruger og bliver glade for funktionerne, desto mere stiger kundetilfredsheden både for medarbejderne og virksomhedsejerne,« forklarer Mia Veldorm.

Samarbejdet bliver mere effektivt med løn-app

»Vores medarbejderportal er et andet eksempel på, at øget kommunikation med medarbejderen er med til at lette lønadministrationen. Medarbejderne kan nemt registrere decentralt, så deres ledere kan godkende og det hele overføres til løn. Det giver i sidste ende også et bedre overblik for alle,« siger Tommi Hansen.

Hos Lessor oplever de, hvordan der er mange der starter op i Danløn med at lave løn selv, og når de så vokser, flytter de deres lønadministration over til outsourcing.

»Vi har også kunder, der er startet på Danløn, og efterhånden som de er vækstet er flyttet over på Lessor,« siger Tommi Hansen og slutter:

»Det er vigtigt, at outsourcingmuligheden er der for virksomheder. Løn er et følsomt område, og det er kritisk at virksomhederne har styr på det område.«

Denne artikel er en del af annoncetillæget 'Strategisk Outsourcing'. Se alle artikler her