Annonce
Annonce

Led opad – kan man det? Skal man det?

Kom på ledelseskonference med rum til debat, perspektivering og refleksion. PR-foto: Susanne Teglkamp og Annette Klausen Bengtsson Fold sammen
Læs mere

Der kommer hele tiden mere og mere fokus på ledere og ledelse. For år tilbage blev lederen ofte vurderet på baggrund af tal i et excelark. I dag er virkeligheden – heldigvis – mere nuanceret.

Denne artikel er en del af annoncetillæget 'Moderne Ledelse'. Se alle artikler her

Af Maria Justesen og Daniel Wilhelmsen, Seminarer.dk

Ledere bliver i dag vurderet på meget mere end bare bundlinjen. F.eks. er et af tidens vigtigste ledelsesmæssige paradigmer idéen om, at du som leder skal “lede opad” i organisationen, men hvorfor skal du egentlig det? Og er der blot tale om et fancy buzzword eller er det rent faktisk en anderledes måde at udøve ledelse på?

Det er det helt store spørgsmål, som er på dagsordenen, når Seminarer.dk inviterer til ledelseskonferencen Led opad – kan man det? Skal man det?på Hotel Nyborg Strand den 11. december 2017. Her vil ”led opad” blive diskuteret og perspektiveret, hvor der er fokus på følgende 4 ledelsestemaer:

1. Led opad – kan man det? Skal man det?
2. At skabe dit eget ledelsesrum
3. Mellemlederens udfordringer
4. At skabe følgeskab

Dagen er bygget op af 3 grene, hvor du først får viden om hvert tema fra de to ledelseseksperter Annette Klausen Bengtsson og Susanne Teglkamp. Dernæst er der mulighed for diskussion og debat, så du kan diskutere, hvordan ledelsestemaerne kommer i spil hos dig og i din organisation. Til sidst samler underviserne op og giver feedback på diskussionen.

Du får altså en dag med rum til debat, perspektivering og refleksion. Alt dette giver dig en unik mulighed for at udforske din egen lederstil samt få gode idéer til potentielle ændringer.

Uanset om du sidder i en forvaltning eller en daginstitution, så kan vi lære af hinanden. Denne dag sætter din ledelsesstil under lup og giver dig mulighed for at udfordre din og din afdelings lederstil. Så slut året med et brag med denne ledelsesdag!

Læs mere og tilmeld dig her!

Dagens ledelseseksperter
Vi har to modparter som dagens indlægsholdere. På den ene side har vi ledelseskonsulent Annette Klausen Bengtsson, der er stor tilhænger af, at mellemledere skal kunne lede deres leder. I den modsatte side har vi ledelseskonsulent Susanne Teglkamp, der mener, at ledelse kun kan ske nedad.

Hvor står du og dit ledelsesteam, og tør du/I blive udfordret på denne debatdag?
Annette Klausen Bengtsson er indehaver af Klausen & Bengtsson og har mere end 10 års erfaring med mellemlederrollen på egen krop. Herudover har hun 7 års erfaring med udvikling og rådgivning af mellemledere i egen virksomhed. Annette Klausen Bengtsson er desuden forfatter til bogen ‘At lede opad – få succes med din chef’, som udkom i 2015.

Annette Klausens stil er intens, direkte og provokerende. Hun siger tingene ligeud, præcis som hun ser dem, og hun stiller sig selv og sin store erfaring til rådighed gennem helt konkrete råd og eksempler.

Annette Klausen Bengtsson har skrevet følgende artikler til Seminarer.dks artikelområde:

Mellemleder dilemma – ”Det er ikke dig, det er mig”….eller er det?

Sådan får du den indflydelse, du drømmer om

De 4 ledelsesstile

Susanne Teglkamp er ledelsesrådgiver og direktør i Teglkamp & Co. Hun er uddannet jurist og reserveofficer. Derudover har hun suppleret med flere lederuddannelser senest Executive Board Programme fra INSEAD.

Susanne Teglkamp har tung ledelsesmæssig erfaring og har bl.a. været udviklingschef, kommunaldirektør og HR-direktør i 2 forskellige IT-virksomheder. Hun blogger desuden om ledelse og har udgivet flere ledelsesbøger. I 2012 fik hun Ildsjælsprisen af DJØFs Brancheforening for ”Selvstændige for at sætte god ledelse på dagsordenen”.

Susanne Teglkamp har skrevet følgende artikler til Seminarer.dks artikelområde:

Mellemlederen – en lus mellem 2 negle
Ledere – I er ikke alene!

Læs mere og tilmeld dig her!

Denne artikel er en del af annoncetillæget 'Moderne Ledelse'. Se alle artikler her