Annonce
Annonce

Korrekt headset øger produktiviteten

Det rigtige headset lukker baggrundlyden helt ude. Det reducerer forstyrrelser og øger produktiviteten. Foto: Scanpix 
Læs mere
Fold sammen

Støjproblemer på arbejdet kan potentielt set koste rigtig mange penge om året i tabt produktivitet. Forstyrrende støj i et åbent kontormiljø fører til stress og fysiske lidelser som hovedpine og migræne.

Skrevet af Katrine Krebs

Sponseret af Headset.dk

”Adfærden på en arbejdsplads er forskellig alt efter funktion. Derfor er det en god investering for enhver større arbejdsplads at få foretaget en analyse og inddelt de ansatte i brugerprofiler. Først derefter er det muligt at vælge, hvilket headset der passer optimalt til den enkelte,” siger salgsdirektør i Headset.dk, Tim Franklev.

Mens nogle medarbejdere har brug for at kunne bevæge sig frit rundt, når de taler i telefon, kan der være et ønske om, at andre bliver ved deres stationære plads. Der kan også være behov for, at to personer er inde over samtaler ved sidemandsoplæring.

For at sikre den optimale implementering og medarbejdertilfredshed, arbejder Headset.dk med brugerprofiler gennem en analyse af arbejdspladsen.

Tænk i funktionalitet
Endnu et afgørende element er hvilket telefonisystem, headset’et skal spille sammen med. Ved en udrulning til Skype for Business bliver der typisk brugt fem til syv forskellige headsets.

”Vi har hjulpet mange virksomheder og institutioner, der har investeret millioner i teleløsninger og så købt flere tusind headset efter pris frem for funktionalitet og så fortrudt, fordi det ikke fungerer optimalt,” fortæller Tim Franklev.

Hos headset.dk går rådgivningen både på typer af headset og på den samlede løsning. Arbejdet med trådløse teknologier som dect og bluetooth kræver ekspertviden om mulighederne for at sikre problemfri anvendelse. Eksempelvis at installerer systemer der nedsætter rækkevidden, så de enkelte enheder ikke forstyrrer hinanden.

For meget støj
86 procent af alle kontoransatte har på et tidspunkt klaget over for meget støj til ledelsen. Derfor er forstyrrelser et nøgleord, når der skal vælges headset til kontoret, hvor arbejdsmiljøet kan være udfordret. Det faktum kender den administrerende direktør i Headset.dk, Lars Pedersen, udmærket selv til.

”Jeg har altid været voldsomt irriteret over baggrundsstøjen i et storrumskontor, men jeg havde ikke tidligere hverken indgående viden eller holdning til headset. Der åbnede sig en helt ny verden, da jeg fik det rigtige på, og nu hører jeg intet andet end min telefonsamtale”.

Headset med ANC (activ noise cancelling) lukker baggrundlyden helt ude. Det gør det lettere at koncentrerer sig, og det reducerer forstyrrelser.

Få den rigtige aftale
Hos Headset.dk er det vigtigt at dække den enkelte medarbejders behov, men også tænke i helhedsløsninger samt attraktive serviceaftaler. Leasing er også en mulighed Headset.dk tilbyder.

”Flere ser leasing som en økonomisk fordel, fordi udgiften bliver flyttet fra store kapacitetsomkostninger til mindre operationelle omkostninger. Samtidig sker der løbende vedligehold og opgradering af alt udstyr helt automatisk. Det matcher fint den igangværende digitalisering, de fleste er i gang med,” forklarer Lars Pedersen.

Ny teknologi har også skabt helt nye muligheder inden for telefoni, der gør det nødvendigt at have en politik om tilgængelighed og gennemsigtighed.

Denne artikel er en del af annoncetillæget 'Offentlig Digitalisering'. Se alle artikler her