Kan en rejse forandre verden?

SAS giver nu rejselystne idemagere muligheden for at rejse ud og blive inspireret med et SAS Scholarship.

Topbillede
For at forstå den verden, vi lever i, må man lære den at kende. Grib chancen, og kom ud og oplev verden på en helt ny måde. Foto: Scanpix
Læs mere
Fold sammen

Har du den næste rigtig gode ide? Den ide, der kan være med til at gøre verden til et bedre, renere og sjovere sted at være? Og drømmer du samtidig om at rejse verden rundt og møde mennesker, der kan inspirere og hjælpe dig med at gøre din drøm til virkelighed?

En rejse ud i verden kan give nye ideer og et nyt syn på den tilværelse, man selv og andre fører derhjemme. Rejsen giver inspiration og forståelse for andre kulturer, der lever på en helt anden måde end os selv, og som vi, måske, kan lære noget dyrebart af. Med udgangspunkt i denne tanke har SAS startet SAS Scholarship.

»Vi har været med til at skabe innovation, nyskabelser og opfindelser til verdens rejsende i mere end 70 år, og det håber vi at kunne fortsætte med de næste mange år også. Med SAS Scholarship vil vi hjælpe med at udvikle den næste generation af innovatører,« siger Marketing Manager for SAS i Danmark, Kenneth Christiansen.

Vil man ændre verden, må man se den først!
SAS Scholarship er et nyt unikt initiativ fra SAS, som er åbent for dig, der går rundt med en god ide. En ide, der har potentialet til at gøre en forskel.

»Vi er på udkig efter en person, der har en spændende og nyskabende ide. Den udvalgte kandidat vil få muligheden for at rejse ud i verden og udvikle sin ide med hjælp fra en personlig mentor, der selv har ændret verden indenfor sit felt. Vinderen af SAS Scholarship får med andre ord en skræddersyet hjælp til at føre sin ide ud i livet,« siger Kenneth Christiansen.

Og sidder man derude med en ide, der kunne passe ind i konkurrencen, så er der ingen grund til at tøve med at tilmelde sig. Det er ikke vigtigt, at din ide er helt flyveklar allerede i morgen, tværtimod er det vigtigste den gode ide. Den bedste ide vinder ganske enkelt.

»Den bedste ide er den, der har potentialet til at vokse sig større og større, og som kan påvirke sit felt i mange år ud i fremtiden. Du skal kunne få andre til at tro på din ide, og kunne få SAS til at se, hvorfor netop du bør vinde. Samtidig er det vigtigt, at du kan se potentialet i at dele din viden med andre,« siger Kenneth Christiansen.

Grib chancen
Når du og dit projekt har vundet, vil du få tilknyttet en dygtig mentor, der kan være med til at videreudvikle både din ide og dig personligt. Sammen vil I skræddersy det forløb, der skal give din ide vinger. Mentoren har erfaringerne, evnerne og kontakterne, mens du sidder med den ide, I sammen skal arbejde med. Sammen vil I få mindst to møder, hvor I kan samarbejde, videreudvikle og skabe fundamentet for det videre forløb.

»Vi glæder os virkelig til at se alle de spændende og nytænkende ideer, der bare ligger og venter på os. Jeg er sikker på, at der er mange fantastiske ideer derude, og at det bliver meget svært at vælge den bedste,« siger Kenneth Christiansen.

For at deltage i SAS Scholarship skal du være minimum 18 år gammel, og din ansøgning skal modtages senest 30. november.
Du kan ansøge på video via Instagram med hashtagget #sasscholarship eller ved at tagge @flysas, eller du kan ansøge via sasscholarship.com.

Vinderen offentliggøres 20. december 2017, og den skræddersyede rejse gennemføres i første kvartal af 2018.

Verden ligger åben – slip fantasien fri!
Send en kort video med din ide og læs mere om SAS Scholarship her