Annonce
Annonce

IT-transformation og cloud er god forretning

Foto: Salesforce Fold sammen
Læs mere

Tiden kalder på IT-transformation, og ikke at fokusere på cloud kan hurtigt vise sig at være en forretningsstrategisk fejl. For IT-transformation og cloud er god forretning.

Sponseret af Salesforce

Af Jesper B. T. Henriksen

Et af de store flagskibe i dansk erhvervsliv er uden tvivl JYSK, der tilmed har formået at vokse videre internationalt med en ganske overvældende hastighed. Hvordan? Fordi de har været visionære og gode købmænd. Derfor anvender de en cloud-baseret løsning. Fordelen er indlysende og godt beskrevet af deres head of customer service i en nylig artikel.

Med cloud har JYSK med et slag skåret alle de traditionelt voldsomme investeringer i hardware og server-setups væk. De har en central cloud-platform, som de mere end hurtigt har kunnet tilpasse deres behov i de lande, de har valgt at gå ind i − og det er enkelt, hurtigt og nemt at kontrollere.

Men It-transformation og cloud er ikke branchefokuseret. Medievirksomheden Infomedia har gennem IT-transformation også opnået markante fordele og konkurrenceevne, i både tilbudsfasen og i deres kerne-analysearbejde.

»Vi tabte terræn til konkurrenterne, men nu kan vi sende 95% af vores tilbud inden for 15 minutter. Det har skærpet vores konkurrenceevne,« beretter Kasper Hülsen, Chief Commercial Officer i Infomedia og fortsætter:

»Nu bevæger vi os mod machine learning og kunstig intelligens til at spotte følelser, meninger og emner og derigennem hjælpe til at automatisere mediemonitorering og analyse.«

Implikationerne af IT-transformation og overgangen til en cloud-baseret platform i salgs- og servicearbejdet har endda vist sig at være endnu mere omfattende, ifølge Kasper Hülsen:

»Salesforce har gjort vores medarbejdere i stand til at komme op med nye ideer til at gøre vores forretning mere effektiv og succesfuld. Det har ikke kun forandret vores forretning, det har forandret vores kultur«.

Cloud er fremtiden, og analyserne bakker op. Nye tal og analyser, der bl.a. er gengivet i Forbes, viser, at 74% af Tech CFO’s forventer, at cloud computing vil have den største målbare påvirkning på deres forretning i 2017. I forlængelse heraf viser en IDC analyse, at forventningerne peger mod, at 50% af IT-midlerne allerede i 2018 vil blive allokeret til cloud-baserede løsninger.

Så til tvivlerne eller dem, der bare ikke har turdet tage springet: Det nytter ikke længere at lukke øjnene. Hop ud i fremtidens IT-transformation. Cloud er kommet for at blive - og det bliver kun større.

Denne artikel er en del af annoncetillæget 'Digitalisering af erhvervslivet'. Se alle artikler her