Annonce
Annonce

Hvordan lykkes du med Omnichannel?

Pressefoto Omnichannel Fold sammen
Læs mere

I dag betyder succes i detail branchen, at du når ud til dine forbrugere, uanset hvor de er, på hvilken som helst platform, fysisk, såvel som online.

Sponsoreret af IFS

Idag betyder succes i detail branchen, at du når ud til dine forbrugere, uanset hvor de er, på hvilken som helst platform, fysisk, såvel som online. De digitale ”foot prints” fortsætter med at berøre hvert enkelt skridt på forbrugerens rejse, derfor skal detailhandlerne sørge for, at deres strategier for markedsføring giver deres kunder muligheden for at konvertere på hver enkel kanal, uanset hvor forbrugerne befinder sig.

I dag investere de fleste detaillister i en multi-kanal oplevelse, og tænker ofte kun kreativ ”front-end” teknologi og enheder, når det kommer til Omnichannel. Men hvis dine ”back-end”-systemer ikke understøtter din ”front-end” teknologi, kan din ”front-end” omnichannel indsats, ende op med at være spildt.

Kunderne skelner ikke længere mellem mobil og desktop, når det kommer til shopping, In-store eller online-det, det er alt sammen det samme, så længe at du som detaillist leverer, hvad du
lover. Det er derfor afgørende at dit ”back-end” ERP, kan spore dit ”vare-flow” for at sikre, at du kan holde, hvad du lover dine kunder.

Detaillister kan med fordel optimere indtægterne via omnichannelshopping, men kun hvis de ved hvordan de tiltrækker og ”connecter” med kunderne via en gennemtænkt omnichannel
strategi, dermed er de nød til at have en dybere forståelse af deres kunders købsadfærd, således at virksomheden kan struktureres med henblik på at handle på denne viden om kunderne.

Hvilke omnichannel udfordringer, prioriteringer og fordele bliver detaillisterne mødt med? Og hvordan prioritere de? Du kan downloade vores facts omkring de underliggende trends
inde for omnichannel her, samt læse mere om hvordan du opbygger og eksekvere på en succesfuld omnichannel strategi.

Denne artikel er en del af annoncetillæget 'Fremtidens Detail'. Se alle artikler her