Hotel d’Angleterre giver helt særlig toiletoplevelse

Ikke kun værelserne og betjeningen har fem stjerner på verdens luksushoteller – Det har toiletterne også.

billede

Når luksusbevidste gæster tjekker ind på Europas fornemmeste hoteller, har de naturligt høje forventninger til alt fra serviceniveauet til indretning. Ikke mindst på badeværelserne, hvor alt fra håndvask til toilet selvfølgelig skal afspejle de fem stjerner gæsterne betaler for.

Og selv om, der er individuelle forskelle på, hvordan de europæiske hoteller fortolker ’luksus’, så går ét element igen flere steder: Nemlig såkaldte douche-toiletter, der efter toiletbesøg vasker brugeren med en blid og tempereret vandstråle.

”Vi har valgt at installere douche-toiletter, fordi de ganske enkelt efterspørges – og endda forventes – af en stor del af vores gæster,” siger Signe Thorup, der er kommunikationsansvarlig på Danmarks førende femstjernede hotel – d’Angleterre på Kongens Nytorv i Hjertet af København.

International logik
For Hotel d’Angleterre var det et helt naturligt valg at installere de såkaldte AquaClean-toiletter på alle værelser som en del af den milliard-dyre og gennemgribende renovering, hotellet gennemførte i 2013. Både fordi toiletterne i såvel design som funktion er indbegrebet af luksus, men i lige så høj grad fordi, det at vaske sig med rent vand – frem for toiletpapir – er helt naturligt i store dele af verden.

”I visse dele af verden betragtes douchetoiletter som et must, og moderne douchetoiletter opfattes af mange af vores gæster som en helt naturlig del af et ophold på et luksushotel,” siger Signe Thorup.

Interessen stiger
Netop Geberit AquaClean toiletter, som dem, der tilbydes gæsterne på Hotel d’Angleterre findes således også på en lang række andre kendte hoteller i Europa, og selv om mange danskere stadig sværger til papir, når kroppens mere intime områder skal ”vaskes”, så vinder douchetoiletter i stigende grad frem, også på private badeværelser, i hele den vestlige verden.

Dels på grund af den rene logik: Vand er ganske enkelt mere hygiejnisk end papir – og dels på grund af den følelse af velvære og friskhed, der er forbundet med at benytte de moderne toiletter.

Her kan du søge på Europæiske luksushoteller, der har installeret AquaClean-toiletter

Annoncørbetalt indhold (native indhold) er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media PartnerLab og en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af dette indhold.